Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Info Post

 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΤΡΟΙΚΑ!!!

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ 
ΔΙΝΕΙΣ.......
295595_10151331013068176_2025496558_n__article
Έκτακτη εμφάνιση στο κανάλι ΕΧΤΡΑ 3 έκανε ο… κοτεράτος πρόεδρος Πάνος –προφανώς σε κάποιο μικρό διάλλειμα των ατελείωτων διακοπών του στα αγαπημένα του νησιά του Αιγαίου, ξέρετε με εκείνο το… παροπλισμένο κότερο- κι έκανε σφοδρή επίθεση στην Χρυσή Αυγή. Είπε, λοιπόν, και ελάλησε:
«Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστικό κόμμα. Δεν τους θεωρούμε πατριώτες, τους θεωρούμε νεοναζί. Θεωρώ ότι χρηματοδοτούνται από την τρόικα και ενισχύονται από το σύστημα. Τα λεφτά που τα βρήκαν και κάνουν τα συσσίτια. Από την κρατική επιχορήγηση; Όταν στο mega παίζουν 11 λεπτά την Χρυσή Αυγή…».
 Είναι ηλίου φαεινότερον, ότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν στην περίπτωσή του:
1ον) Ή τον… ζάλισε ο καυτός ήλιος του Αιγαίου (πράγμα δύσκολο γιατί σίγουρα το 17μετρο έχει τέντες) ή
2ον) Έπεσαν τα ποσοστά του κάτω από 3% (στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ήταν γύρω στο 3,5%) μετά την (απαγορευμένη) διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής και… ζορίζεται πολύ.
Σε κάθε περίπτωση,  δεν τον φοβόμαστε τον πρόεδρο Πάνο, δε θα χαθεί. Σίγουρα τα έχει κάνει τα κουμάντα του, έχει το σχέδιο Β΄ του. Όπως τότε, στο μεσοδιάστημα των εκλογών Μαΐου-Ιουνίου του 2012, που παρουσίασε στον σύντροφο Παπούλια σχέδιο Β΄, το οποίο προέβλεπε συμμετοχή του σε συγκυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» με τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, αρκεί να πάρει το υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και εξοπλιστικών προγραμμάτων)…ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ