Breaking News
Loading...

Translate

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Info Post
Απάντηση στις αθλιότητες Ευαγγελάτου για το κοινωνικό μας έργο
 περί της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Διαβάσαμε σε ανάρτηση του news

it.gr ένα άρθρο με τίτλο "Πείνα καταραμένη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής". Εκεί ο πανέξυπνος δημοσιογραφίσκος με την πονηρή σκέψη (προφανώς επηρεασμένος από την φιλοσοφία του αφεντικού Ευαγγελάτου) παραθέτει την...... κάτωθι φωτογραφία και αναφέρει:


 "Πέρα από τους ανθρώπους που πραγματικά είχαν ανάγκη και βρέθηκαν στο σταθμό Λαρίσης για να πάρουν κάποια τρόφιμα από το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν και άνθρωποι που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. 

Ο φακός του NewsIt απαθανάτισε ένα ζευγάρι ανθρώπων που πήγαν στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής με το μαύρο τζιπ τους και πήραν και εκείνοι τρόφιμα."

Η Αλήθεια όμως είναι πολύ μεγάλη για να μπορεί να την δει ολόκληρη η μικρή και καχύποπτη ψυχή του "ρεπόρτερ". Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου οχήματος, καθώς και αρκετοί άλλοι, δεν ήρθαν να παραλάβουν τρόφιμα για τους ίδιους, αλλά για άπορες οικογένειες της περιοχής τους. Μας επέδειξαν τα έγγραφα της απορίας, στήθηκαν για ώρες στην ουρά, έλαβαν ποσότητες τροφίμων και τις παρέδωσαν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Επέδειξαν έτσι έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε ανθρώπους που αδυνατούσαν να έρθουν οι ίδιοι, είτε λόγω των καιρικών συνθηκών, είτε λόγω υγείας, είτε λόγω έλλειψης μεταφορικού μέσου.  Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνουν οι παρτάκηδες κονδυλοφόροι που σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους και παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό.

Η Αλληλεγγύη κύριε υπάλληλε του Ευαγγελάτου, δεν είναι λόγια αλλά πράξη και αυτό το βιώνουμε έμπρακτα εμείς και όλοι όσοι μας ακολουθούν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Εθνικισμός πάνω απ' όλα είναι προσφορά και αυτοθυσία και γι' αυτό σας φοβίζει και τον πολεμάτε με νύχια και με δόντια. Όπως και να το κάνουμε, για όλους εσάς είναι πιο εύκολο να παίρνεις παρά να δίνεις.
Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των Ελλήνων με πράξεις και όχι με λόγια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ