Breaking News
Loading...

Translate

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Info Post

 Χαμηλώνει τον πήχυ των προσδοκιών για παροχές σε περίπτωση ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑστην κυβέρνηση, ο κ. Δ. Παπαδημούλης. 


κατέρρευσε ο μύθος του ΣΥΡΙΖΑ..."σας λένε ψέματα λεφτά υπάρχουν"..!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος δήλωσε ενδεικτικά (Βήμα fm):
 Μην περιμένετε από εμένα λαγούς με πετραχήλια , κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Αλ. Τσίπρα(ο οποίος θα συναντήσει σήμερα εκπροσώπους καθηγητών της Μέσης εκπαίδευσης) περί
επαναπρόσληψης όλων όσοι βρεθούν εκτός Δημοσίου μέσω της διαδικασίας της κινητικότητας. 
Επ' αυτού, μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει σχέδιο επαναξιολόγησης για την επανόρθωση των αδικιών και την επαναφορά της νομιμότητας, όπου έχει παραβιαστεί , οριοθετώντας, εμμέσως πλην σαφώς, το εύρος των όποιων διορθωτικών κινήσεων πραγματοποιηθούν. 

Αναφερόμενος και στο ενδεχόμενο επιστροφής στα προ του Μνημονίου μισθολογικά δεδομένα, ο κ. Παπαδημούληςεπισήμανε: Μην περιμένετε να πατήσουμε ένα κουμπί και να γυρίσουμε πίσω εκεί που ήταν ο βασικός μισθός το 2009 , ενώ επανέλαβε ότι προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να σταματήσουμε τον κατήφορο , ώστε να αρχίσει να ανακόπτεται η ανεργία και να επανέλθει η χώρα στην ανάπτυξη. 

Οι απόψεις του κ. Παπαδημούλη εκφράζουν μεν την πιο μετριοπαθή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν δε, έναν ακόμη πονοκέφαλο για την κουμουνδούρου καθώς, όπως έχει διαφανεί τον τελευταίο μήνα (από την περίοδο λίγο πριν από το συνέδριο του κόμματος, κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά αυτό), n προσπάθεια ομογενοποίησης είναι μια επίπονη διαδικασία.

 Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα για την ηγεσία του κόμματος, αποτελεί η Αριστερή Πλατφόρμα (Π. Λαφαζάνης κ.o.k.), τα στελέχη της οποίας κινούνται σαφώς επικριτικά προς τα υψηλά κλιμάκια της Κουμουνδούρου, εγείροντας ουσιαστικά προσκόμματα στην απόπειρα ομογενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.
 Από την Κουμουνδούρου ασκήθηκε χθες έντονη κριτική στον κ. Α. Σαμαρά, μετά και τη συνάντηση του με τον Ιταλό ομόλογό του, κ. Ενρίκο Λέτα. 
πηγή : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

http://elpidablog.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ