Breaking News
Loading...

Translate

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Info Post






«Η απάτη για την θεραπεία του καρκίνου που ονομάζεται "χημειοθεραπεία"αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά στην επιστημονική βιβλιογραφία οτι είναι είναι μια σημαντική αιτία, παρά μια θεραπεία για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Nature, η χημειοθεραπεία όχι μόνο προάγει την ανάπτυξη και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων με την καταστροφή του υγιούς ιστού που περιβάλλει τους όγκους, αλλά επίσης προκαλεί τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν πλήρως σχετικά με την αντίσταση στη δημοφιλή θεραπεία, και να μορφοποιηθούν σε "super" καρκινικά κύτταρα.
Ερευνητές από το ερευνητικό κέντρο καρκίνου του Fred Hutchison στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον,  έμαθαν αυτό, αφού παρατήρησαν τις συνέπειες της χημειοθεραπείας σε υγιή κύτταρα. 
Αυτό που βρήκαν είναι κάτι που στην ιστοσελίδα του NaturalNews έχουν πει εδώ και χρόνια, αλλά το ιατρικό σύστημα στο σύνολό του μόλις τώρα αρχίζει να ξυπνά. 
Η χημειοθεραπεία, είναι ενα αναγνωρισμένο δηλητήριο, που βλάπτει το DNA των υγιών, μη καρκινικών κυττάρων , προκαλώντας τα να παράγουν μόρια που με τη σειρά τους παράγουν περισσότερα καρκινικά κύτταρα. 
Δεν παίρνουν φυσικά έναν πυρηνικό επιστήμονα για να κάνει αυτήν την αφαίρεση, καθώς η απλή κοινή λογική υπαγορεύει ότι ανατινάζοντας τα υγιή κύτταρα μαζί με τα ανθυγιεινά κύτταρα προκαλείς ζημιά σε όλα τα κύτταρα. 
Σύμφωνα με στοιχεία, σημαντική βλάβη σε υγιή κύτταρα εμφανίζεται ως αποτέλεσμα σε χημειοθεραπείες ρουτίνας.
Οι  ερευνητές διαπίστωσαν ότι η χημειοθεραπεία μπορεί να προκαλέσει ινοβλάστες (DNA των κυττάρων) αυξάνοντας την παραγωγή ενός μορίου που ονομάζεται WNT16B από 30 πτυχές σε ιστούς που περιβάλλει ένας όγκος », εξηγεί η ομάδα του Cancer Research UK σε μια πρόσφατη έκθεση σχετικά με τη μελέτη. "Αυτό βοηθά στη συνέχεια τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν, και να εισβάλλουν σε γειτονικά κύτταρα.
atheatignosi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ