Breaking News
Loading...

Translate

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Info Post

resetΓια όσους δεν θέλουν ακόμα να το πιστέψουν…. πράγματι έρχετε το Big Reset
του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος…
Σε μια συνέντευξη με το ΔΝΤ η Κριστίν Λαγκάρντ, παραδέχεται ότι οντως “εδώ και εκεί ” δημιουργηθηκαν οικονομικές φούσκες σε όλο τον κόσμο , λέει επίσης, ότι η ανεργία είναι πολύ υψηλή και ότι η οικονομική ανάπτυξη είναι πολύ χαμηλή για να δημιουργήσει αρκετες θεσεις εργασιας. Ο κόσμος χρειάζεται ένα “reset “, προκειμένου να ερθει πάλι η ανάπτυξη, συμφωνα με την Lagarde.
Υπάρχουν επίσης μείζονες παράγοντες κινδύνου, όπως η σύσφιξη από τις κεντρικές τράπεζες , ιδίως το tapering στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα επιπτώσεις στις αναδυόμενες χώρες . Υπάρχει επίσης ένας μικρός κίνδυνος αποπληθωρισμού, ειδικά στην Ευρώπη. Συνεπώς χρειάζεται το “reset “.
Σύμφωνα με τη Lagarde ενα “reset ” των χρηματοπιστωτικών αγορών και των ρυθμιστικών αρχών τους, ειναι αναγκαίο. Ειναι αναγκαίο για την επαναφορά τις πολιτικής των κεντρικών τραπεζών και την επαναφορά που απαιτείται για την αναμενόμενη οικονομική ανάπτυξη και δημοσιονομική πολιτική.
Η Lagarde επαναλαμβανε τη λέξη “reset ” πάνω από 10 φορές μεσα σε λιγότερο από 3 λεπτά, οπότε είναι σαφές ότι κάτι έρχεται.
Μετάφραση εξω απο τα δοντια:
Ποσα σημάδια χρειαζόμαστε ακομα για να κατανοήσουμε τι έρχεται; Η νεα ταξη ξεκινά να μας τα λεει εξω απο τα δοντια! Το οικονομικό reset….ο μηδενισμός του κοντερ…έρχεται…η αντζέντα που τοσα χρονια προετοιμαζαν ειναι εδω. Ο μηδενισμός του κοντέρ ειναι για τα δικα τους χρεη ….αυτα που εφαγε η ελιτ…τα χρεη του τριτου κοσμου και της πατριδας μας, θα παραμείνουν.
Η οικονομική χρεωκοπία που μας ετοιμάζουν θα εχει μεγάλες επιπτώσεις για το βιοτικο επιπεδο μας που συνεχως θα επιδεινώνεται αν δεν αλλάξουμε στρατηγική. Τα κατοχικα νεα εχουν πει συχνα ποια στρατηγικη χρειαζεται ο «ελευθερος» πολιτης.
Ο λογος που η μάγισσα τωρα μιλα εξω απο τα δοντια ειναι η προετοιμασια μας…το μασαζ …οτι δεν χρειαζεται να φοβασε…εμεις θα σε προστατέψουμε, οτι και αν γινει!!!
1. Πρόσεξε τι εκαναν πριν μια δεκαετια στην πατρίδα μας αλλα και αλλου…..γεμισαν την αγορά και τους ιδιώτες με σχεδον τσαμπα χρημα…..σε παρακαλούσαν να πας να δανειστείς για την αγορα οικιας, σκαφους, για τις διακοπουλες στις Σειχελες κτλ. Σε αυτο το σταδιο δημιουργήσαν το κομφόρτ σου οτι το χρημα υπάρχει, και ειναι αφθονο!!! Χαλασε το….φτανει…για ολους μας..δεν βλεπεις τον διπλα αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο! Ετσι, σε προγραμμάτισαν σε μια ψευδη οικονομική άνεση που μεσα της αισθάνθηκες πολυ χαλαρός και πανευτυχής! Εσυ δανείστηκες, ανοίχτηκες, δημιούργησες χρεη και πληρώνεις τοκους στην τράπεζα. Οι τιμες των σπιτιων και αγαθων ανεβηκαν κατακόρυφα, ετσι το σπιτι που αγόρασες ή εχτισες πηρε μαγαλύτερη αξια.
2. Στη συνέχεια ρίχνουν το χρηματηστήριο και τις μετοχές, οποιος ειχε πουλήσει το σπιτι του για να επενδύσει…γνωρίζει το κολπο….Τοτε αρχίζουν το ψάρεμα… το ψαροκάλαμο μαζευει το κεφαλαιο που εσυ δημιουργησες με τον ιδρωτα και τον κοπο σου, μεσο των τοκων, εφορια που εσυ καθε μηνα πληρωνεις. Αυτο το κεφαλαιο τραβιεται απο τις αγορες, η συνεπεια ειναι οτι οι εταιρειες οικονομικα δεν τα πανε καλα. Οι τράπεζες τωρα εχουν κλεισει την κανουλα, δεν θελουν να σου παρεχουν ψηφιακο χρημα (που βασικα ειναι ανυπαρκτο), γιατι εχουν λαβει μήνυμα. Οι εταιριες απολυουν το προσωπικο τους, κοβουν τους μισθους…. και το οικονομικό μας σύστημα δεν μπορει πια να λειτουργήσει ετσι ολα γινονται ξαφνικα μια πραγματικοτητα. Οι εργαζόμενοι και ανεργοι δεν μπορουν πια να πληρωσουν τα χρεη τους, ασφαλειες, στεγαστικα δανεια κτλ. Οταν αυξανεται ο αριθμος ανθρωπων που δεν μπορουν να ξεπληρωσουν τα χρεη τους, τοσο οι τιμες στην αγορα θα πεφτουν μεχρι η οικονομία να βρει πατο, σχεδον ολα θα ειναι τσαμπα. Αλλα λιγοι θα επωφεληθουν.
3. Η στιγμη που καθοριζουν τον κυκλο της οικονομιας ειναι καθε 70-80 χρονια οταν η συλλογικη συνειδηση των πολιτων με το περασμα των γενεων θα εχει ξεχαστει. Ετσι θα χανεις παντα το παιχνιδι που η ελιτ δημιουργησε για εσενα.
Η μάγισσα δεν θα σας πει ποιος έδωσε το σημα για την δημιουργία της «οικονομικής φούσκας» ετσι κι αλλιως κανεις απο τους «οικονομολόγους πανεπιστημίων» δεν εχει διδακτει, αλλα αντιθετως….εχει νοητικα προγραμματιστει να ειναι το καναρινι στο χρυσο κλουβι με τους παχουλους μισθους!!! Η μαγισσα ειναι ετοιμη να πατησει το κοκκινο κουμπι για τον μηδενισμο της φουσκας που η ιδια μαζι με το συνάφι της δημιούργησε!!!
Για αλλη μια φορα θα μας πεισουν οτι ο «μηδενισμός του κοντέρ» ειναι για το καλο μας και ισως αυτη τη φορα χωρις μετρητά και με καινούργιο νόμισμα?
Μην ξεχνας οτι ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ