Breaking News
Loading...

Translate

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Info Post



«Η προφητεία λέει ότι θα κατακρημνισθεί από έναν σεισμό η Ελλάδα και θα ευημερήσει η Βουλγαρία»...

Ο ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα, που ταρακούνησε και τη Βουλγαρία, ανέσυρε από τα βάθη της μνήμης των ανθρώπων μια προφητεία, γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

Αυτή ανήκει στον Πέταρ Ντεΐνοφ που έζησε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, που ήταν ιδρυτής της Λευκής Αδελφότητας, ο νότιος γείτονάς μας θα καταβυθιστεί μετά από έναν σεισμό.

Οι οπαδοί του  Βούλγαρου ‘Δασκάλου’  υποστηρίζουν περαιτέρω ότι ο χρόνος αυτής της μεγάλης ανακατάταξης, σύμφωνα με το άθροισμα των ημερομηνιών είναι ο χρόνος που διανύουμε.

«Η Ελλάδα θα ‘κατακρημνιστεί’ το 2014 και αυτή η ατυχία του νότιου γείτονά μας θα φέρει την ευημερία στη Βουλγαρία», προφήτευσε ο Ντεΐνοφ.

«Πως έγινε αυτή η βουλγαρική πρόβλεψη πριν από 100 χρόνια, με την πρωτοφανή οικονομική κατάρρευση (οικονομικό κράχ) του νότιου γείτονά μας και πως αυτή συνδυάζεται με τη μετακίνηση των τεκτονικών πλακών, παραμένει ένα μυστήριο», σημειώνει η βουλγαρική Μπλίτς που αναδημοσιεύει το άρθρο από τη βουλγαρική ‘Στάνταρντ’.

Οι « Ντεϊνοφιστές» σχολιάζουν ότι ο σεισμός που έγινε στα τέλη του περασμένου μήνα δεν ήταν τυχαίος, αφού έγινε στις 24 Μαΐου, που γιορτάζεται η «Ημέρα της Σλαβικής Γραφής και του Πολιτισμού», και αυτό αποτελεί μια ένδειξη της προφητείας του ιδρυτή της Λευκής Αδελφότητας.

Ο Ντεΐνοφ έδωσε εξαιρετικές αποκαλύψεις που αφορούν κυρίως τους Σλάβους. Είπε ότι θα έρθει η ημέρα που «θα γεννηθεί το βασίλειο του Θεού στη Γη» και ότι «οι Σλάβοι θα αποτελέσουν μια γέφυρα μεταξύ της Ευρώπης και της Ασίας».

Η προφητεία αναφέρει ότι μετά την ενοποίηση  των σλαβικών λαών, θα ενωθεί όλη η ανθρωπότητα. Και ότι η αρχή αυτής της διαδικασίας θα είναι το 2014. «Περιμένουμε να δούμε», σημειώνει η βουλγαρική Μπλίτζ.

--

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ