Breaking News
Loading...

Translate

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Info Post


11 Ιουνίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΠΛΟΤΙΝΟΣ -ΣΤΟΑ GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECE  — ….και δεν ξέρω άλλο τι!!!!!

  — Η περιέργια τελικά, σκοτώνει και ελέφαντα!!! Εγκεφαλικό θα πάθω με τα απότομα….

  σε ανάρτηση ιστολογίου μασόνου, άρχισα να διαβάζω και να διαβάζω και να διαβάζω, ώσπου έπεσα σε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση του ίδιου μασονικού ιστολογίου http://secretfilesdecode.blogspot.gr/, από απόψεως συμπερίληψης εικόνων.

  — ΟΧΙ ότι είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους, να διαπιστώνεις διαπλοκή του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη με μασόνους. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. Αλλά είναι άλλο πράγμα να το συμπεραίνεις από διάφορα συμβάντα και άλλο πράγμα να βλέπεις τον Καρατζαφύρερ αγκαλίτσα με τη μασονία και με χαμόγελο μέχρι τ΄ αυτιά!!!!

  — Εντάξει, είδα τον ιδρυτή της μασονικής στοάς, είδα το σύνηθες για τις περιστάσεις φωτογραφικό υλικό, είδα και τον Καρατζαφύρερ εν τω μέσω της μασονικής νυκτός του, αλλά αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον περισσότερο, είναι το μοστράρισμα στην ανάρτηση χωρίς παραπέρα εξήγηση, μιας φωτογραφίας μετοχής ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ,  της Τράπεζας της Ανατολής!!!!!!

  — Για τους νεοσύλλεκτους να εξηγήσω, ότι ο απένταρος ψευδοσωτήρας ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΑΣ, ήταν αυτός που επιχείρησε με κάλπικες αναμνηστικές μετοχές της προπολεμικής Τράπεζας της Ανατολής, διαλαλούσε τα πρώτα ανύπαρκτα 650 δις ΕΥΡΩ εικονικής πραγματικότητας, με…. εξοφλητική σφραγίδα της… ΕΤΕ!!! Μετά τις καζούρες που έφαγε εξ αιτίας μου και τη σκυταλοδρομία από φίλους, ο Σώρας με τον Λαμπράκη, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, εγκατέληψαν τον μύθο των μετοχών της πρώην Τράπεζας της Ανατολής και έκτισαν την απάτη με τα αμερικάνικα ομόλογα.

GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECE 1  — Όμως κάποιοι άλλοι, που μετεβλήθησαν σε εχθρούς της συμμορίας Σώρα – Λαμπράκη κλπ, συνέχισαν τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την ΕΤΕ, επικαλούμενοι διάφορα λάθη ή παραλήψεις της προπολεμικής διοίκησης της. Με τα πολλά, σύντομα κατάλαβα ότι υπήρχε ένα άλλο κύμα τυχοδιωκτισμού και αρνήθηκα να ασχοληθώ…. επιστημονικά.

GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECE 2  — Ξαφνικά, μου σκάει αυτή η μασονική ιστοσελίδα, που σε ανάρτησή της συμπεριλαμβάνει και Καρατζαφέρη και μετοχή ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ της Τράπεζας της Ανατολής και άρχισα να βλέπω φαντάσματα μασονοσωτήρων στο ξύπνιο μου ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ. όποιος έχει κάτι επί πλέον από αυτά που θα δει με αναδημοσίευση της ανάρτησης, ας με ενημερώσει. Απλές υποθέσεις δεν θέλω.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΠΛΟΤΙΝΟΣ -ΣΤΟΑ ΔΙΟΝΥΣΟΣΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ -Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  === Από πλευράς περιεχομένου, η ανάρτηση λέει μας:

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013  — » ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ 2»

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ -ΤΣΙΠΙΔΗΣ -ΜΑΣΟΝΟΙ 1ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…. ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΙΑΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (κάτω από τη χαρά του…. Καρατζαφύρερ!!!!)

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΔΑΠΟ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΜΕΤΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ.

ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΑΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ -ΜΑΣΟΝΟΣΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ »ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ !!!
ΣΤΟΑ GRANDE ORIENTE UNIVERSAL GREECEΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ, ΚΑΥΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Κ.Α.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 2, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ….

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Λεβέντες, μη με ξεχάσετε…. Στείλτε το μου απ΄ ευθείας το επόμενο τεύχος!!!!!

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/49111

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ