Breaking News
Loading...

Translate

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Info Post


"Aνταρσία" Ε.Βενιζέλου - Αυτοχρίστηκε πρωθυπουργός - Ζητάει οι υπουργοί να δίνουν λόγο σε αυτόν


Κλιπαρτ - ζουρλομανδύας. Fotosearch - Αναζήτηση Clipart, τοιχογραφιών σε αφίσα, σχεδίων και διανυσματικών γραφικών EPS συμπυκνωμένης μορφής PostScript
Η ΠΑΣΟΚοποίηση της κυβέρνησης που αποφάσισε ο Α. Σαμαράς βάζοντας περισσότερα στελέχη από το κόμμα του 8% στην κυβέρνηση και μάλιστα σε θέσεις «κλειδιά», έδωσε την σιγουριά στον Ε.Βενιζέλο ότι αυτός είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας και έτσι διέταξε τους υπουργούς του να αγνοούν το Μαξίμου και τους νεοοδημοκράτες συναδέλφους τους, και να δίνουν λόγο πρώτα σε αυτόν!
 
Κοινώς ο Ε.Βενιζέλος βλέποντας ότι πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές αποφάσισε να ακολουθήσει δική του πολιτική ατζέντα (πάντα το έκανε απλά τώρα θα το κάνει απροκάλυπτα) συνδέοντας τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά με... Κάϊρο.
 
"Ο σώζων εαυτόν σωθήτω" είναι η πολιτική τακτική του Ε.Βενιζέλου, και προκειμένου να επιπλεύσει το κόμμα του στις εθνικές εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν αποφάσισε να αγνοήσει τον υποτιθέμενο πρωθυπουργό, και να δημιουργήσει δική του "κυβέρνηση" εντός της κυβέρνησης
 
 Οι υπουργοί και υφυπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίρνουν εντολές ούτε θα δίνουν αναφορά στο Μέγαρο Μαξίμου όταν πρόκειται για κυβερνητικά θέματα μείζονος πολιτικής σημασίας, αλλά θα συνεννοούνται μαζί του και θα ακολουθούν τις επιλογές, που θα αποφασίζονται στη Χαριλάου Τρικούπη!
 
«Μη διστάσετε να διαφοροποιείστε από τους υπουργούς σας ή το πρωθυπουργικό περιβάλλον και να διαχωρίζετε τη θέση σας. Δεν θα πηγαίνετε στο Μαξίμου, αλλά θα έρχεστε σε μένα» ήταν η ρητή εντολή του κ. Βενιζέλου στη σύσκεψη με τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για τις περιπτώσεις που δεν αφορούν καθημερινά ζητήματα του κυβερνητικού έργου, αλλά για κρίσιμες επιλογές σε κορυφαία θέματα!
 
«Σε αυτά τα θέματα δεν θα ακολουθήσουμε την ατζέντα της ΝΔ, δεν είμαστε ίδιοι. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε προοδευτικό πρόσημο στις πολιτικές και να συγκρουστούμε ακόμα και ανοιχτά με τη ΝΔ» σημειώνουν συνεργάτες του Ε.Βενιζέλου.
 
«Να μην λειτουργείτε απολίτικα και να μην είσαστε άκριτοι υποστηρικτές των υπουργών, αλλά οι εκπρόσωποι της παράταξης στην κυβέρνηση» ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στα στελέχη του.
 
Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία, από τις πολλές που μας έχουν συνηθίσει το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, που όμως έχει ξεκάθαρο πολιτικό στόχο, πέραν της μεγαλομανίας του ΠΑΣΟΚ, την άμεση πολτική επιβίωση του κόμματος. Βλέπουν το ενδεχόμενο να υπάρξει "ατύχημα" με τη προεδρική εκλογή, να μην μαζευτούν τα απαιτούμενα "κουκιά", και θέλουν στο ΠΑΣΟΚ να είναι έτοιμοι να εμφανιστούν στον πρώην κόσμο τους ως "προοδευτικοί" και "σοσιαλιστές" για μια ακόμη φορά. 
 
Στο μυαλό των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ακόμα το κόμμα είναι στο 40%.Για αυτούς όσοι έφυγαν, έφυγαν...προσωρινά. Το σίγουρο είναι ότι με πρώτη ευκαιρία ο Ε.Βενιζέλος χωρίς δισταγμό θα αφήσει τον Α.Σαμαρά να πάει στον "πάτο", αντίθετα για το ΠΑΣΟΚ ισχύει η ρήση αθάνατης ελληνικής ταινίας, "εμείς θα επιπλεύσομε διότι είμεθα φελλοί".
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ