Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Info Post


Τα πράγματα κύριοι είναι απλά. Όταν αυτός που επιβουλεύεται τη χώρα σου στήνει μηχανισμούς υπονόμευσης και γιάφκες πρακτόρων με στόχο την αποσταθεροποίηση και το συνολικό επανακαθορισμό της εθνικής σου κυριαρχίας…


Τότε δεν παίρνεις αγκαλιά τον πολιτικό σου πολιτισμό για ν αντιμετωπίσεις τις οργανωμένες συμμορίες πληρωμένων γενίτσαρων, εθνικών υπονομευτών και επικίνδυνων δολιοφθορέων…

Τότε δεν ανέχεσαι τους Δούρειους ίππους να δρουν ασύδοτα μέσα στην ίδια σου τη χώρα με σκοπό την υπερωρίμανση συνθηκών διάλυσης και αποδόμησης της εθνικής σου κυριαρχίας…

Τότε δεν υποκλίνεσαι στο ρημάδ της ΔΗΜΑΡ και στα κάθε λογής νεοταξίτικα ανδρείκελα που φύτεψαν στο κουφάρι της χώρας σου για να το δηλητηριάσουν…

Το τσίρκο των Ρεπούσηδων, σήμερα υπάρχει και αύριο αφανίζεται υπό το βέρος και της εθνομηδενιστικής πολιτικής του προστυχιάς. 

Τούτη χώρα όμως υπάρχει και οφείλει να συνεχίσει να υπάρχει, όχι μικρότερη απ ότι χθες, και σε κάθε περίπτωση με την εθνική κυριαρχία της όχι κουτσουρεμένη, επειδή συγκυριακά ανέλαβαν τη διαχείριση της τύχης της προσκυνημένα νεοταξίτικα τσουτσέκια.

Όταν λοιπόν αυτοί οι μηχανισμοί της υπονόμευσης, στήνονται, ανδρώνονται και απειλούν ανοικτά – συνεπικουρούμενοι από έξωθεν επεμβάσεις – τότε αυτό που όλοι οφείλουμε και πρωτίστως η πολιτική αλλά και η δικαστική εξουσία του τόπου, είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, συναισθανόμενοι τις ευθύνες μας που είναι εθνικές και ιστορικές.
  • Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του 2014, που βίωσε εκ του σύνεγγυς τον εφιάλτη της αποδόμησης των Βαλκανίων, να αλωνίζουν ανενόχλητες Ρεπούσηδες στο κοινοβούλιο και να προκαλούν τη συνείδηση των πολιτών με τις αθλιότητές τους…
  • Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του 2014 που ολόκληρος ο πλανήτης εναντιώνεται στην τουρκική προστυχιά που προσβάλει την Αγιά Σοφιά με τον πλέον προκλητικό τρόπο, να επιτρέπεται στις συμμορίες των Νταβούτογλου να αλωνίζουν ανενόχλητες στη Θράκη, παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου…
  • Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του 2014 που τα τουρκικά μαχητικά κόβουν βόλτες με τρόπο θρασύδειλο έξω από την Τζιά, να πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο πράκτορες της Τουρκιάς μασκαρεμένοι σε Ελληνόφωνους βουλευτές, και την ίδια στιγμή να οργανώνουν απροκάλυπτα υπονομευτικό κίνημα στη Θράκη και όχι μόνο.
Σ αυτή την αθλιότητα πρέπει να δοθεί ένα τέλος. Κι αυτό το τέλος πρέπει να δοθεί ήδη από χθες. 
  • Αρκετά πλήρωσε αυτός ο τόπος τη «μεγαθυμία» των άβουλων και των φοβικών.   
  • Αρκετά μας κόστισε σε αξιοπρέπεια και όχι μόνο, ο πολιτικός πολιτισμών των αθλίων, των άβουλων, των φοβικών, των εφιαλτών. 
  • Αρκετά ανεχτήκαμε καλοπληρωμένους εφιάλτες να ασχημονούν παραδίδοντας μαθήματα «δημοκρατίας» και προστυχιάς, προκειμένου να εξασφαλίζουν τις καλύτερες των προϋποθέσεων για την ασύδοτη δράση τους.
Ως εδώ... Η ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα είναι πλέον πολύ παραπάνω από επιτακτική, και σ αυτά δε χωρούν πια ούτε οι ελάχιστες εκπτώσεις.
  • Ο εθνομηδενισμός πρέπει να καταστεί άμεσα ιδιώνυμο αδίκημα.
  • Τα προβλεπόμενα περί εθνικής προδοσίας επείγει να αναμορφωθούν, συνεκτιμώντας και τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται απειλητική για την ίδια την εθνική μας κυριαρχία.
  • Πολιτικά και διοικητικά στελέχη που θα αναπτύσσουν αντεθνική και υπονομευτική για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, θα πρέπει να εκπίπτουν άμεσα από τα καθήκοντά τους και η περιουσία τους να δημεύεται.
  • Η γιάφκα των τουρκοπρακτόρων στη Θράκη, θα πρέπει ή να περιοριστεί αυστηρά στα υπηρεσιακά της καθήκοντα ή να ξηλωθεί άμεσα και να πάει στον τουρκοδιάβολο μαζί με όλο της το προσωπικό.
  • Οι πρωτοδίκες όλης της χώρας δε θα είναι άμοιροι ευθυνών αν εγκρίνουν τη συμμετοχή σε οποιεσδήποτε εκλογές, υποψηφίων που ελέγχονται για αντεθνική δράση σε οποιοδήποτε μέρος της επικράτειας.
  • Οποιαδήποτε τροποποίηση του Συντάγματος θα τείνει να νομιμοποιεί ή να ανέχεται ανάλογα φαινόμενα,  θα είναι παντελώς ανεπίτρεπτη και δια παντός.
  • Η άμεση συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, με σαφείς αρμοδιότητες πάνω και σε αυτούς τους τομείς, πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα και η λειτουργία του οφείλει να είναι παντελώς αποσυνδεδεμένη από πολιτικές σκοπιμότητες, καιροσκοπισμούς και κυβερνητικές εναλλαγές στην εξουσία (Επ αυτού δείτε περισσότερα ΕΔΩ)...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ