Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Info Post

ΟΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΟ ΘΕΡΙΟ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ;

ΟΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΟ ΘΕΡΙΟ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ;

Ο «Αθήνα 984» και ο οδυρμός του για τις ανθυγιεινές συνθήκες των λαθρομεταναστών της Κορίνθου. Κυριακή απόγευμα (7-10) και ο εν λόγω «δημοτικός» σταθμός αναδεικνύει το...«φριχτό θέαμα των συνθηκών διαβίωσης των λαθρομεταναστών της Κορίνθου» (4 Μαΐου).
Κάποια νεαρά άτομα ολοφύρονται για το «απάνθρωπο» αυτό γεγονός και δηλώνουν ότι «θα δουλέψουν κατά του ρατσισμού και των αθλίων συνθηκών και κάνουν έκκληση για βοήθεια κάθε είδους».
Ακούω τις νεανικές φωνές και συμπεραίνω ότι είναι από τα παιδιά που δεν τους λείπει τίποτα δηλαδή είναι αυτό που η κοινωνία τους λέει βουτυρομπεμπέδες. Και επειδή ανήκουν σ’αυτή την κατηγορία των … προοδευτικών «αγωνιστών» δεν ξέρουν ότι στις γέφυρες τα πάρκα και κάθε λογής χώρους κοιμούνται άστεγοι Αθηναίοι, νηστικοί και χωρίς ασπιρίνη; 
Αλλά και πέρα απ’αυτούς υπάρχουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, ανασφάλιστοι, μικροσυνταξιούχοι και μισθωτοί που δεν έχουν καμμία πρόσβαση στο λεγόμενο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Θα έλεγα ότι αυτή την πρόσβαση δεν την έχουν και χιλιάδες Έλληνες που πληρώνουν χρόνια και χρόνια το λεγόμενο σύστημα υγείας.
Δεν γνωρίζω πότε και εάν αυτοί οι … ευαίσθητοι ανθρωπιστές έκαναν ή είπαν κάτι για αυτά τα εκατομμύρια των ανθρώπων που είχαν την «ατυχία» να είναι Έλληνες!
Αποδεικνύεται ότι δεν είχα άδικο όταν εδώ και πολλά χρόνια έγραφα ότι ο «984» είναι αντιδημοτικός σταθμός.
«Προοδευτικοί» όλων των Μ.Μ.Ε. να σκέφτεστε λίγο και τους Έλληνες της εξαθλίωσης και της ταπείνωσης. Σταματήστε τον εναντίον τους ρατσισμό.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ