Breaking News
Loading...

Translate

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Info Post

αεροπλανοΟ ρωσικός στρατός εντόπισε ένα ουκρανικό μαχητικό SU-25 να κερδίζει ύψος προς το MH17 Boeing την ημέρα της καταστροφής. Το Κίεβο θα πρέπει να εξηγήσει γιατί το στρατιωτικό jet παρακολουθούσε το επιβατηγό αεροπλάνο, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Ένα στρατιωτικό τζετ της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας ανιχνεύθηκε να κερδίζει ύψος, η απόστασή του από το μαλαισιανό Boeing ήταν 3 έως 5km», δήλωσε ο επικεφαλής του Κέντρου Διεύθυνσης Επιχειρήσεων των στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας, Αντιστράτηγος Andrey Kartopolov, μιλώντας σε διάσκεψη με τα μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα στη Μόσχα.

στρατηγος








«[Εμείς] θα θέλαμε μια εξήγηση ως προς το γιατί το στρατιωτικό τζετ πετούσε κατά μήκος του διαδρόμου της πολιτικής αεροπορίας σχεδόν την ίδια ώρα και στο ίδιο επίπεδο με ένα επιβατικό αεροπλάνο», δήλωσε.

«Το μαχητικό SU-25 μπορεί να κερδίσει ένα ύψος 10 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του», πρόσθεσε. «Είναι εξοπλισμένο με air-to-air R-60 πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν έναν στόχο σε απόσταση έως 12 χλμ, μέχρι και 5 χλμ για σιγουριά».

αεροπλανο







Η παρουσία του ουκρανικού στρατιωτικού jet μπορεί να επιβεβαιωθεί από βίντεο του κέντρου παρακολούθησης του Rostov, δήλωσε ο Kartopolov .

Κατά τη στιγμή της συντριβής της πτήσης MH17, ένας αμερικανικός δορυφόρος πετούσε πάνω από την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Έγινε παρότρυνση στις ΗΠΑ να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες και τα δεδομένα που λήφθηκαν από αυτόν.

Επιπλέον, η MH17 συνετρίβη εντός της ζώνης λειτουργίας των αυτοκινούμενων, μεσαίου βεληνεκούς εδάφους-αέρος πυραυλικών συστημάτων «Buk» του ουκρανικού στρατού, είπε ο Ρώσος στρατηγός.

αποδειξη1αποδειξη2








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ