Breaking News
Loading...

Translate

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Info Post
Η Deutsche Bank σε έκθεσή της αναφέρεται σε πιθανό "γενικευμένο πόλεμο μεταξύ Δύσης και Ρωσίας"


Η Deutche Bank δεν αποκλείει ένα Γ'ΠΠ με αφορμή την ουκρανική κρίση. "Αγνωστο είναι και το κατά πόσον είναι πιθανό η τοπική σύγκρουση να μετατραπεί σε γενικότερη διαμάχη με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει κάτι τέτοιο" ανέφεραν οι αναλυτές της Deustche Bank, Raj Hindocha και Marcos Arana σε μια παρουσίαση πριν τη νέα τραγωδία της πτήσης MH17.
Συγκεκριμένα, σημείωναν πως “το ρίσκο μιας κλιμάκωσης σε γενικότερη στρατιωτική σύγκρουση στην περιοχή δεν μπορεί να αποκλεισθεί”.
Οι Hindocha και Arana συμπεριέλαβαν στην παρουσίασή τους  το παρακάτω γράφημα που αναλύει τρία πιθανά σενάρια για την  περιοχή.
Στο χειρότερο σενάριο, υπάρχει η προειδοποίηση ότι “οι σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρώπη μπαίνουν στο παιχνίδι” με την “πιθανή διακοπή της προμήθειας της Ευρώπης με ρωσικό φυσικό αέριο”.
Στο τελευταίο σενάριο αναφέρεται ότι υπάρχει εμπλοκή στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας στην Ουρανία, η οποια θα επεκταθεί και στην Βόρεια Ευρώπη, με ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επέκταση της σύγκρουσης στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Τα τρία σενάρια ως τίτλοι έχουν ως εξής:
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ