Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Info Post



From HEIL GAP (or mind the GAP)
Αυτά που γράφονται περί της ιστορίας … μπλα, μπλα ... Χμ, της ιστορίας που έχει δείξει πως η πρόταση μομφής συσπειρώνει πάντα την κυβερνητική πλειοψηφία και της δίνει πολιτική ζωή τουλάχιστον για έξι μήνες ... κλπ, κλπ . 

Απλά σήμερα δεν στέκουν λογικά !!!!!!!!!!!!!!
Αφενός διότι ο σαμαράς δεν σχηματίζει σήμερα μια νέα κυβέρνηση ύστερα από νικηφόρες εκλογές αλλά αντιθέτως η σημερινή κυβέρνηση των υποτακτικών της τρόικα είναι ως γνωστόν … χα, χα, χα … μια συνύπαρξη- μια συγκυβέρνηση … (δηλαδή συνοικέσιο κανονικό) … με κουμπάρα την frau μερκελ ...  και … ας μην μας διαφεύγει φιλαράκια μου ότι έτσι που ήρθαν τα πράγματα - μετά την κατάρρευση του παραμυθιού περί πρωτογενούς πλεονάσματος άρα και την πλήρη αποτυχία της μνημονικής πολίτικης - όλο και κάποιος βουλευτής … χμ, θα μπορούσε να βρει την πλέον κατάλληλη ευκαιρία ώστε να δραπετεύσει προς τον συριζα και τους ανελ ή προς κάπου αλλού … και μάλιστα … να δραπετεύσει και ηρωικά ! 


Και αφετέρου ... όταν θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται όλες αυτές οι μυστικές δημοσκοπήσεις  που φέρνουν την νουδουλα τρίτο κόμμα ;

Χμ, τότε τι εξάμηνα πολιτικής ζωής ;;; ή μήπως αντί για κυβέρνηση θα έχουμε τα σαράντα του μακαρίτη του σαμαρά ;;;;;;;;;;

Μην είστε ανυπόμονοι λοιπόν ! 

«Κυριακή κοντή γιορτή» που έλεγε και η καλή μου η γιαγιά  … και μετά μιλάμε !
Είναι νωρίς ακόμη !

Υ.Γ. 
Πάντως το μόνο φιλί που αρμόζει για αυτή την κυβέρνηση του πατριδέμπορα σαμαρά είναι χμ, μάλλον ο τελευταίος ασπασμός … και για αυτό please κάντε υπομονή μέχρι την Κυριακή μήπως … το Φιλί ζωής στην μνημονική κυβέρνηση από τον Τσίπρα.... τελικά αποδεδειχθεί νεκροφίλημα.
http://heilgap.blogspot.gr/2013/11/please.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ