Breaking News
Loading...

Translate

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Info Post

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΟ


 ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

 

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ


Ο¨ΕΒΡΑΙΟΣ  Νικολά Σαρκοζύ ανακοίνωσε της προθέσεις του, δηλαδή των πατρόνων του γιατί και ο ίδιος είναι (ήταν) μαριονέτα, έτσι ξεκινάνε πάντα, σιγά σιγά για να το χωνεύουμε πριν μας το επιβάλουν γιατί "πρέπει", γιατί "δεν υπάρχει άλλη λύση" κτλ.
Αν νομίζεται ότι κάτι άλλαξε με την σημερινή μαριονέτα κάνετε ΜΕΓΑΛΟ λάθος, η αριστερά θα τρέξει το πρόγραμμα εξόντωσις των Ευρωπαίων ακόμα ποιο εντατικά μόλις (και αν) βγούμε από τη κρίση!


Σημειωση GREEK-OBSERVATORY 
  Ειναι χαρακτηριστική η υποκρισία των Σιωνιστών το ότι ενώ κόπτονται κατά του φυλετισμού και προπαγανδίζουν την πλήρη ισότητα των φυλών, ο Σιωνισμός αποτελεί από αιώνες, την πλέον ολοκληρωτική μορφή φυλετισμού. 
Οι νόμοι του καταδικάζουν κάθε ανάμειξη με μη Εβραίο…
Διεθνιστική εκ φύσεως και πεμπτουσίας, η κοσμοθεωρία της κυριαρχίας του, εκτός της προελεύσεως από τη Διασπορά του, θεωρεί τον Διεθνισμό σαν απολύτως αναγκαία προϋπόθεση εκπληρώσεώς της, δεδομένου ότι μόνο με την θραύση των εθνικών, κοινωνικών, πολιτικών, θρησκευτικών πλαισίων των Λαών και των Φυλών και τον πνευματικό και οικονομικό βιασμό τους, μπορεί να ελπίζει στην επιτυχία.
Την σχετική τους φυλετική καθαρότητα οι Εβραίοι διεφύλαξαν πάντοτε με αυστηρές απαγορεύσεις των επιμειξιών. 
Τόσο η Παλαιά Διαθήκη, όσο και κυρίως το Ταλμούδ, αποτρέπουν με οξείες εκφράσεις τις επιμειξίες με αλλοεθνείς. 
Ο αλλοεθνής θεωρείται «άνθρωπος αλλότριος», ο οποίος «οὐκ ἀδελφός σού ἐστί» , η επιμειξία δε με αυτόν συνιστά αμαρτία έναντι του Θεού  επισύρουσα τρομακτικές κυρώσεις 
 Τέτοιος γάμος καθιστά το άγιο σπέρμα πρόστυχο , κανείς δε νόθος δεν επιτρέπεται να μπει στην κοινότητα του Ιεχωβά ούτε μετά δέκα γενεές !Οι κανόνες έγιναν αυστηρότεροι με το Ταλμούδ, όταν απαγορευόταν πια και ο θρησκευτικός προσηλυτισμός.
 Όπως γράφει ο Andics, «το Ταλμούδ είναι ο πρώτος φυλετικός νόμος, με τον οποίο οι ίδιοι οι Εβραίοι προ των Νόμων της Νυρεμβέργης του Εθνικοσοσιαλισμού αφόρισαν κάθε ανάμειξη με μη Εβραίους».
 Αλλά και κατά τον σημερινό Νόμο του Κράτους του Ισραήλ, δεν επιτρέπονται στους Εβραίους γάμοι μικτοί. 
Τέκνα τέτοιων μικτών γάμων, που τυχόν έγιναν στο εξωτερικό, δεν αναγνωρίζονται. 
Τέκνα δε μητέρας μη Εβραίας δεν επιτρέπεται να παντρεύονται ούτε να ενταφιάζονται!



 Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ προωθείται και στην Ελλάδα από αριστερους,"προοδευτικούς" πολιτικούς και καλλιτέχνες!


«Αγάπη μου θέλω να πάω με έναν μαύρο» - Οι κρυφοί πόθοι των Προτεσταντισσών Αμερικανίδων συζύγων

Οι κρυφοί πόθοι των Προτεσταντισσών Αμερικανίδων συζύγων

«Once you go black you never go back», λέει το αμερικανοειδές ρητό (σε ελεύθερη μετάφραση: «άμα δοκιμάσεις μία φορά με μαύρο, θα θέλεις πάντα μαύρο»), αντικατοπτρίζοντας τις ανομολόγητες φαντασιώσεις που κατοικούν στη «γαλαρία» του λεωφορείου «κρυφός πόθος» των λευκών Αγγλοσαξόνων Προτεσταντισσών Αμερικανίδων συζύγων.



Η τάση εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στις αγροτικές και κτηνοτροφικές (με τη μεταφορική και κυριολεκτική σημασία της λέξης) μεσοπολιτείες των ΗΠΑ, όπου άρχουν τα όπλα, ο αλκοολισμός, η αστερόεσσα, οι χαλασμένες οδοντοστοιχίες, οι βλάχοι «rednecks», η άκρατη λατρεία για το γουρουνίσιο κρέας, ο ακραίος ρεπουμπλικανισμός και άλλα ειδεχθή σφάλματα της ανθρώπινης εξέλιξης.



Νεαρές και μεσήλικες λευκές του Νότου απολαμβάνουν την παράβαση του ταμπού που θέλει από τον 18ο και τον 19ο αιώνα ήδη τον μαύρο σκλάβο αλυσοδεμένο στον αχυρώνα και την κυρά να γυροφέρνει έτοιμη να δοθεί στο «μίασμα» ή ακόμη και να βιαστεί «παρά τη θέλησή της», αποτινάσσοντας έτσι και την ενοχή της κατά βάθος εθελούσιας παράδοσής της στο κατώτερο «κτήνος».



Σήμερα, εν έτει 2013, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην – τρόπος του λέγειν – κυρίως ως προς τα σεξουαλικά ήθη που ήθελαν τους λευκούς με τις λευκές και τους μαύρους με τις μαύρες.



Εις το εξής, οι νότιες προτεστάντισσες Αμερικανίδες αποζητούν το «μαύρο κρέας» όσο και οι άρρενες σύζυγοί τους τα επιπλέοντα σε σος barbecue «spare ribs» (παϊδάκια) και τους λοφίσκους από κουτάκια μπύρας που ως συνέπεια έχουν την εξαφάνιση του «φιρφιρή» τους κάτω από αλλεπάλληλες δίπλες και στρώσεις λίπους.

Μάλιστα, ο αστικός μύθος κάνει λόγο για την ύπαρξη ειδικών γραφείων «συνοικεσίων» για λευκά μεσήλικα ζευγάρια, τα οποία ζητούν τις υπηρεσίες τους για την εξεύρεση του κατάλληλου μαύρου εραστή που θα «ξεζουμίσει» τη γριά κότα όσο ο λευκός λαπάς θα βλέπει, ρωτώντας πού και πού τη σύντρόφό του: «σ' αρέσει αγάπη μου;», για να πάρει ως απάντηση κραυγές και επιφωνήματα που μετά βίας βγάζουν νόημα.

Το δε διαδίκτυο έχει γεμίσει από βίντεο νεαρών γυναικών που διατρανώνουν την «τσουλοσύνη» τους (sluts αυτοαποκαλούνται), μετρώντας την σε ευθεία αναλογία με το μήκος του μορίου του μαύρου επιβήτορα, αλλά και μεσήλικων ρεπουμπλικάνων, όπου ο μαύρος ποτίζει με τον ιδρώτα του τη «φυτεία» της λευκής κυράς όσο ο σεπτός της σύζυγος επιβλέπει αν γίνεται σωστή δουλειά.

Το είδος έχει και δικό του ειδικό όνομα: interracial, δηλαδή διαφυλετικό σεξ...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ

 ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

 ΛΑΟΥΣ?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ