Breaking News
Loading...

Translate

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Info Post


 


Τα αποκαλυπτήρια του παρακρατικού ρόλου του προστατευόμενου από τις «αρχές» αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη (που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι διαφεύγει τη σύλληψη εδώ και ενάμιση χρόνο έχοντας μαζί του μια γυναίκα κι ένα τρίχρονο παιδάκι…), κάνει –εμμέσως πλην σαφώς- ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος», Β. Λαμπρόπουλος.
 Ιδού:
«Όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ: «εκείνη την ημέρα του Ιουλίου υπήρχε η πληροφορία ότι θα γίνει ληστεία στα Μέθανα… Ενώ υπήρχε επιφυλακή για ληστρικό χτύπημα στην περιοχή, δύο από τους δράστες μπήκαν στην τράπεζα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί… Περίμεναν τη στιγμή που δύο αστυνομικοί που ήταν έξω από το αστυνομικό τμήμα, το οποίο απείχε λίγα μέτρα από την τράπεζα, να μπουν λίγο στο γραφείο τους… 
Οι αστυνομικοί βγήκαν από το τμήμα, αλλά δεν αντελήφθησαν ότι μέσα στην τράπεζα γινόταν ληστεία… Παρ’ ότι η περιοχή έχει έναν μόνο δρόμο διαφυγής, δεν εντοπίστηκε κανένα όχημα των ληστών…».
Για να είμαστε σοβαροί: κανένας ληστής-ληστοτρομοκράτης, έστω κι αν είναι… πρωτάρης ή τελείως… απελπισμένος (ο Μαζιώτης βέβαια δεν είναι ούτε το’ να ούτε τ’ άλλο…), δεν πάει να κλέψει τράπεζα που απέχει λίγα μέτρα από αστυνομικό τμήμα και που έχει έναν και μοναδικό δρόμο διαφυγής.
73E45EB29067CB1F8ABFCBFCE11938A1
 Εκτός κι αν είναι να κάνει ληστεία… με την άδεια της αστυνομίας, που έχει την πληροφορία για τη ληστεία, δεν την αποτρέπει και επιπλέον στο τέλος δεν τιμωρείται κανείς για το απίστευτο φιάσκο!!!
 Όπως δεν τιμωρήθηκε προηγουμένως κανείς για το απίστευτο φιάσκο της αποφυλάκισης Μαζιώτη και Ρούπα, λόγω παρελεύσεως του 18μήνου!!!) και στη συνέχεια της «εξαφάνισής» τους…
Τα γεγονότα βοούν και κράζουν! 
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ