Breaking News
Loading...

Translate

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Info Post

 Οι δανειστές ζητούν να κατάσχουν την περιουσία της Εκκλησίας, του Αγίου Όρους και του Οικουμενικού Πατριαρχείου!


Σάλος αναμένεται να προκληθεί στους κόλπους της Ιεράς Συνόδου μετά τηναπόφαση της Τρόικας να κάνει ντου στα ταμεία της Εκκλησίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα Γεραμανών δημοσιογράφων οι δανειστές έχουν βάλει στο μάτι την
τεράστια ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας, εκείνη του Αγίου Όρους καθώς και τουΟικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.
Οι Τροικανοί ζητάνε σχεδόν το σύνολο της περιουσίας που ελέγχουν οι 3 φορείς της Ορθοδοξίας για να προχωρήσουν σε αντίστοιχο κούρεμα του χρέους!
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμες οι διεθνείς εταιρίες εκτιμητών παγκοσμίου κύρους να δώσουν προσφορές για να αναλάβουν το έργο της αποτίμησης της περιουσίας της Ιεράς Συνόδου, του Αγίου Όρους καθώς και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Σε περίπτωση που προχωρήσει η υλοποίηση αυτής της απαίτησης γύρευε μπορεί να εντοπίσουν στο άβατο των Οικονομικών της Εκκλησίας!
Η συγκεκριμένη απόφαση βόμβα των δανειστών έρχεται λίγες ώρες μετά την πρωτοφανή "οδηγία", του Οικουμενικού Πατριάρχη ο οποίος ζητούσε από τους Έλληνες πολίτες να αντιδράσουν με την λογική "σφάξε με αγάμ ν΄ αγιάσω..."!
-Να αντιμετωπίσετε την κρίση με πνευματικό τρόπο ώστε να γίνεται ευτυχισμένοι άνθρωποι!
Δηλαδή συνεχίστε να πεινάτε εσείς και τα παιδιά σας, την ίδια στιγμή που κάποιοι διεφθαρμένοι παράγοντες του τόπου θα εξακολουθούν να πλουτίζουν. Έτσι θα βρείτε την πραγματική ευτυχία!
Παρόμοιες είναι οι υποσχέσεις του Μωάμεθ προς τους μουσουλμάνους που γίνονται ανθρώπινες βόμβες: Σας περιμένει η ευτυχία και τα ουρί του Παραδείσου!
Κατά τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη, ο Οικουμενικός σημείωσε ότι «είναι απαραίτητο ο ελληνικός λαός να οπλιστεί με υπομονή και ελπίδα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τού καθημερινού βίου».
Και πρόσθεσε ότι «μέχρι σήμερα η αληθινή ευτυχία ταυτίστηκε επανειλημμένως με την οικονομική ευμάρεια. Γι' αυτό τον λόγο, αν η οικονομική κρίση αντιμετωπιστεί με ορθό και πνευματικό τρόπο, αυτό μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο, καθώς η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται ούτε στην οικονομική άνεση, ούτε στην οικονομική ευημερία, ούτε στην αφθονία των αγαθών».
Με απλά λόγια ο Οικουμενικός Πατριάρχης ξεπέρασε και το "μαζί τα φάγαμε..." του Πάγκαλου!...
Να δούμε τώρα που οι δανειστές απαιτούν την περιουσία του Πατριαρχείου αν θα είναι εξίσου παθητική η αντίδρασή του...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ