Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Info Post




Καταπέλτης ήταν ο οικονομολόγος  κ. Λαμπαβίτσας σήμερα   στον ΣΚΑΙ η οποία φιλοξενούσε τον πρώην υπουργό εθνικής οικονομίας κ. Χριστοδουλάκη ο οποίος σαν βασικός «εκπρόσωπος» του τραπεζικού συστήματος , «φρόντισε» να ενταχθεί η Ελλάδα στο ευρώ και σήμερα οι συνεχιστές του, Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρας κλπ ολοκληρώνουν το έργο του δηλαδή την είσοδο της Ελλάδας σε αποικία χρέους για τα επόμενα 50 χρόνια το πρωί στην εκπομπή του Μάλη.

Η ΧΩΡΑ ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. 25% συρρίκνωση του ΑΕΠ. 30% ανεργία. Καταστροφή του παραγωγικού ιστού. Η επούλωση θα πάρει χρόνια ήταν μερικά στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Λαμπαβίτσας.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΣΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ; Άρχισε να λέει ο κ. Χριστοδουλάκης υπονοώντας την πλήρη καταστροφή της Ελλάδας. 
Για να απαντήσει ο κ. Λαπαβίτσας οτι στόχος τους είναι να διαλύσουν το δημόσιο σύστημα και να μας επιβάλουν μια μορφή ανάπτυξης μέσα απο ισιωτικές ξένες επενδύσεις πράγμα που θα είναι καταστροφικό για την χώρα μας επειδή δεν θα υπάρχει εσωτερικός εγχώριος πλούτος.
 THOUREIOS




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ