Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Info Post

??????


Καθυστέρησε ελαφρώς, ο βαμμένος μαρξιστής (που όμως εργάζεται στον… αστικό τύπο) Παντελής Μπουκάλας της καθεστωτικής «Καθημερινής» (των Αλαφούζων…) – προφανώς γιατί στις κομμουνιστικές φυλλάδες και απολύονται με συνοπτικές διαδικασίες και απλήρωτοι για μήνες μένουν – να ελεεινολογήσει κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά το ξαναέκανε, αυτή τη φορά με αφορμή βεβαίως την τελευταία μεγάλη διανομή τροφίμων. Ιδού το νέο παραλήρημά του:
«Μπορεί η σημασία της λέξης να είναι σχετικά καινούργια, για την ανεξοικείωτη ακοή, και αλεξικογράφητη ακόμη, υπάρχουν πάντως σε όλη την Ελλάδα εκατοντάδες «συλλογικότητες», ομάδες ανθρώπων, που κάνουν σιγανά και ταπεινά τη δουλειά τους – το καθήκον τους δηλαδή. Χωρίς τις τηλεοπτικές φανφάρες και (αυτο)διαφημίσεις που συνηθίζουν οι «επώνυμοι φιλάνθρωποι». Με λίγες αφισούλες στη γειτονιά ενημερώνουν ότι οργανώνουν δωρεάν συσσίτια με εθελοντική συμμετοχή στη συγκέντρωση των τροφίμων και την παρασκευή, ανταλλαγή ή διανομή ρουχισμού, προσφορές βιβλίων κι ό,τι άλλο μπορεί να υποθέσει όποιος μετέχει του κόσμου τούτου
Οι συλλογικότητες αυτές έχουν πολιτικές απόψεις, πιθανόν και θρησκευτικές, δεν τις βγάζουν στο παζάρι όμως. Δεν τις κάνουν μελόδραμα. Και δεν τις εντάσσουν σε ένα παιχνίδι δούναι και λαβείν: Σας δίνουμε πατάτες για να μας δώσετε ομολογία εθνικής πίστεως διά της ταυτότητάς σας αλλά και υπόσχεση ψήφου, αφού πια σας έχουμε τσεκαρισμένους. «Σας δίνουμε μισό κιλό κρέας για να μας εκχωρήσετε την αξιοπρέπειά σας. Να συρθείτε μπροστά μας, να ταπεινωθείτε, να ντραπείτε για την ίδια σας τη φτώχεια που σας αναγκάζει να φωνάξετε μαζί μ’ εμάς τους Μιχαλολιακόπνευστους “Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή” και ό,τι άλλο αιματηρό “πρόσφεραν” στη σκαιή ιστορία της ανθρωπότητας οι ναζιστές πνευματικοί μας πατέρες».
Ντρεπόμαστε όλοι, οφείλουμε να ντρεπόμαστε, για την κατάντια στην οποία οδηγούν οι χρυσαυγίτες δυστυχισμένους ανθρώπους. Ντρεπόμαστε που, έτσι όπως τη φτιάξαμε την Ελλάδα, υπάρχουν συνάνθρωποί μας όχι μόνο πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας, αλλά τόσο εξουθενωμένοι και τόσο μόνοι, ώστε να υποχωρούν και κάτω από τα όρια του αυτοσεβασμού…».
Με την ευκαιρία, να δώσουμε κάποιες απαντήσεις στον παραπάνω και σε άλλους κακόβουλους μαρξιστές –ή πρώην μαρξιστές που τώρα το έχουν γυρίσει αλλιώς:
1ον) Ασφαλώς, όταν ένας άνθρωπος θέλει να δώσει μια βοήθεια σε κάποιον που την έχει ανάγκη, «δεν πρέπει η δεξιά του να γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά του». Όταν ένας σύλλογος μιας γειτονιάς, ή ενός χωριού, και γενικά περιορισμένης εμβέλειας κάνει μια φιλανθρωπία οφείλει να ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του (που πληρώνουν συνδρομές, για να ξέρουν που πάνε τα χρήματά τους…) και κανέναν παραπέρα. Όταν όμως ένα πολιτικό κόμμα που πήρε κοντά στο μισό εκατομμύριο ψήφων και σήμερα τους έχει -τουλάχιστον- διπλασιάσει, ασκεί κοινωνικό έργο ΟΦΕΙΛΕΙ να το κάνει δημοσίως! Για να δείχνει το έργο του στον ελληνικό λαό (που ελέω της κοροϊδίας των πολιτικάντηδων είναι επιφυλακτικός προς όλους κι αν δει κάτι με τα μάτια του δεν πιστεύει), αλλά και για να συμπαρασύρει και τους… δημοκράτες των άλλων κομμάτων, που δε δίνουν ούτε του Αγγέλου τους νερό, να κάνουν το ίδιο…
2ον) Πολύ καλά κάνει και ντρέπεται ο μαρξιστής αρθρογράφος της κατ’ εξοχήν συστημικής «Καθημερινής» για τους δυστυχισμένους Έλληνες. Γιατί υπεύθυνο για τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων είναι το σύστημα που πιστά υπηρετεί!
3ον) Στις μεγάλες διανομές δεν κρατούνται στοιχεία! Σκέφτεστε σε 10.000 άτομα να γράφαμε;;; Ακόμη εκεί θα είμαστε να ασχολούμαστε με την διανομή της 24ης Ιουλίου! Απλά επιδεικνύεται κάποιο έγγραφο επίσημο για την ελληνική καταγωγή και περνά ο κόσμος! Ούτε εγγραφές, ούτε τίποτα! Οι δε γραμματείες απλά σημειώνουν πόσα μέλη έχει η οικογένεια, κατά δήλωση, για να δίνονται, όχι μισό κιλό, όπως γελοία καταγράφει στο ρεπορτάζ του ο εν λόγω δημοσιογράφος, αλλά όσες είναι οι πραγματικές ανάγκες. Γιαυτό πάντα οι υπολογισμοί μας σε προμήθειες έρχονται σε τόνους με τεράστια φορτηγά! Γιατί δεν αναζητάτε τα τιμολόγια; Γιατί δεν τα διασταυρώνετε με το «ρεπορτάζ» σας;;; Που είναι το υλικό σας; Γιατί το κρύβετε;
4ον) Συμβουλέψτε, πείστε, υποχρεώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και τους ομόσταυλους σας, που παίρνουν υπερπολλαπλάσια ποσά ως κρατική επιχορήγηση, να δώσουν έστω μισό κιλό κρέας όπου θέλουν. Σε Έλληνες ή σε λαθρομετανάστες…Είναι αμαρτία να τους βγάζετε στο δρόμο να διαδηλώνουν δίπλα σας για να φαίνεστε «μπούγιο» και μετά να τους εγκαταλείπετε στο δρόμο, πεινασμένους και διψασμένους! Δεν είναι ανθρωπιστικό αυτό «σύντροφοι»… Που λέει ο λόγος!
ΥΓ. Και που’ σαι Μπουκάλα! Μην μένεις “μπουκάλα”…Πάρε την ΕΜΠΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ… ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ΈΧΕΙ ΆΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ