Breaking News
Loading...

Translate

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Info Post

 
 
Μια ακόμα παραδοχή του τρόμου που προκαλεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στο "συνταγματικό τόξο" είχαμε σήμερα δια στόματος Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, η οποία ομόλογησε μάλιστα πως στην Ευρώπη γελάνε με τον Σύριζα.
Παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα από την συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Η "Χρυσή Αυγή" καλπάζει, όπως και η Χαμάς στην Παλαιστίνη. Είσαι μεγάλη γυναίκα, πας να πάρεις τις πέντε πεντάρες σου και σε περιμένει ο πεινασμένος μετανάστης να σου τις πάρει, σε παίρνει το αγόρι της Χρυσής Αυγής, σε πηγαίνει πιο κάτω, οπότε το λες στον εγγονό, στην κόρη, στον γιο. Δεν ήρθαν οι δικοί σου να σε πάνε και σε πήγε η "Χρυσή Αυγή". Oπότε να ψηφίσουμε "Χρυσή Αυγή", γιατί αυτοί θα.....
πηγαίνουν στη θέση μας, αντί να παίρνουμε εμείς την γιαγιά την παίρνουν αυτοί. Δεν έχει εθνικό χαρακτήρα η "Χρυσή Αυγή", γιατί αν είχε θα είχε μια άλλη στάση απέναντι στο μεταναστευτικό κίνημα. Και αυτό είναι το μόνο πράγμα, που φοβίζει τους Ευρωπαίους. Δεν τους φοβίζει η οικονομική κρίση, άλλωστε όλοι περνάνε οικονομική κρίση, αλλά η "Χρυσή Αυγή" δεν θα περάσει στην Ευρώπη. Έχει καταντήσει η Ελλάδα να είναι ένα υπόδειγμα ρατσισμού για τους ξένους. Αν ρωτήσεις ποια είναι η πιο ρατσιστική χώρα στην Ευρώπη, θα σου πουν αμέσως η Ελλάδα. Αλλά έχουν άδικο οι Ευρωπαίοι, γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη ανοιχτή χώρα. Είναι το πέρασμα όλων. Πάντως, αν δεις την παγκοσμιότητα στην καλή της εκδοχή, δεν υπάρχει πια ξένος».
Και στην συνέχεια τονίζει: "Είμαι αισιόδοξη. Νομίζω ότι οι δυο τους τώρα, Σαμαράς και Βενιζέλος, θα τα καταφέρουν, αλλά δεν θα είμαι αισιόδοξη αν η "Χρυσή Αυγή" πάρει μεγάλα ποσοστά. Εκεί, τα πράγματα θα δυσκολέψουν, γιατί τότε οι Ευρωπαίοι θα πούνε "τώρα κάντε ό,τι θέλετε". Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει, γελάνε. Αλλά με τη "Χρυσή Αυγή" δεν γελάνε καθόλου".
Η κα Αρβελέρ είναι γνωστή για τις επιθέσεις απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα συμφωνήσουμε μαζί της σε δύο σημεία: Όντως η Χρυσή Αυγή καλπάζει και αυτό το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες σε όλη την Ευρώπη και ο Σύριζα είναι πράγματι καταγέλαστος, καθώς όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι ένα ακόμη εθελόδουλο πιόνι των διεθνών τοκογλύφων και το επερχόμενο δεκανίκι στην νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Αργά ή γρήγορα όμως θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και τότε θα σβήσουν τα πονηρά χαμόγελα από τα πρόσωπα όλων των ανθελλήνων παγκοσμίως!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ