Breaking News
Loading...

Translate

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Info Post



Άνομοι και αλλόφυλοι πατούν επί πτωμάτων για το «καλό» μας. Να κάνουμε θυσίες μάς ζητούν ώστε να ξεπληρώσουμε τα χρέη χωρίς μεγάλες απώλειες. Μα για ποιους γίνονται αυτές οι θυσίες; Μήπως γίνονται για να κρατήσουμε τα πάτρια εδάφη λεύτερα; Και μήπως το χρέος είναι προς την πατρίδα που μας θρέφει και το λαό που ματώνει για κείνη και την οικογένειά του;

Τραγελαφικά είναι όλα τούτα που μας συμβαίνουν και οι μακελάρηδες βρωμεροί και βλάσφημοι, συνδαιτυμόνες σε τράπεζα με δείπνο τον Ελληνισμό μας. Που ακούστηκε κυβερνήτες ελληνικής πολιτείας να κόβουν μισθούς και κυριαρχικά δικαιώματα από την εθνική κοινότητα για να τα δώσουν στους λύκους της παγκοσμιοποίησης! Και ποιος είδε κράτος να σώζεται αφαιρώντας την εθνική του φύση γιατί κοστίζει ακριβά η συντήρησή της και να τη δίδει σ’ αυτούς από τους οποίους αλλοτινές γενιές Ελλήνων σπάσανε τα δεσμά των βαρβάρων με το αίμα τους!

Αυτό σημαίνει με δύο λόγια πως η πολιτεία διοικείται από ελληνόφωνους και μισέλληνες λύκους, επομένως δεν είναι ελληνική. Διότι αν αποφασίσουμε στα αλήθεια να πληρώσουμε τα εθνικά μας χρέη, τότε ας πάμε στα λόγια τα σοφά τού εθνεγέρτη ποιητή μας Κωστή Παλαμά. «Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ’ρθούνε, θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί!». Το χρέος το αληθινό λοιπόν είναι προς τη Φυλή κι αυτό είναι η οδός τού Έλληνα Εθνικιστή και κάθε συνετού Έλληνα.

Να πούμε πως θα φτιάξουμε την Πολιτεία και δεν θα τη χαλάσουμε. Να την πάρουμε από το χέρι όπως μας την έδωσαν Έλληνες γενναίοι και σοφοί και να την ομορφύνουμε ακόμη περισσότερο μακραίνοντας το δρόμο του Ελληνικού Γένους. Διότι αυτή είναι η αποστολή του κράτους, να υπηρετεί το έθνος. Να τιμήσουμε το αίμα των προγόνων μας και να φροντίσουμε να μας ευλογούν τα παιδιά μας με τον τρόπο που ευλογούμε εμείς εκείνους που ανέστησαν εμάς και την πατρίδα. Κι όχι να μας καταριούνται επειδή κάναμε βήματα προς τα πίσω στη μιζέρια και τη σκλαβιά όπως συμβαίνει στον καιρό των μνημονίων.

Ένα νόθο ρωμέϊκο, ένα ψευτορωμέϊκο από ποταπούς δωσίλογους έχουμε στο κεφάλι μας και τίποτα άλλο, τίποτα άξιο λόγου και ύπαρξης. Μια σαθρή πολιτική τάξη που δεν έχει ανθρώπινα δικαιώματα ούτε στο ελάχιστο. Δεν μας σεβάστηκαν και δεν τους σεβόμαστε.

Τους πειράζει λέει ο εθνικισμός μας. Φυσικά, αφού αυτοί που αποτελούν το καθεστώς της υποταγής ούτε ανήκουν ούτε πιστεύουν στο ελληνικό έθνος. Γι’ αυτό μισούν την ιδεολογία μας, διότι είναι η ζωντανή ακρόπολη και το θωρακοφόρο άρμα που εμποδίζει την πτώση των τειχών της ελληνικής καστροπολιτείας. Και όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτά ανήκουν σε όσους αγαπούν τον ελληνικό λαό και τιμούν το ελληνικό αίμα που τρέχει μες στις φλέβες τους.

Δεν σώζεις τον λαό με το να του στερείς εργασία και ψωμί. Του φράζεις τις αναπνευστικές οδούς ζωής και δημιουργίας όπως κάμανε όσοι κατακτητές περάσανε από τον ευλογημένο τούτο τόπο. Δεν γκρεμίζεις τον ναό της πίστης για να φτιάξεις κοινόβια με ξένες θρησκείες και ξένους πληθυσμούς. Στυλώνεις νέους ναούς της δικής σου πίστης και αυξάνεις τις γέννες της Φυλής δίδοντας σ’ αυτές γνώση, όραμα και πεδίο δράσης, όλα καθαρά ελληνικά.

Δεν κρύβεσαι μήπως φας καμία σφαίρα πίσω από συμβούλια και μπίζνες με τους εχθρούς της Ελλάδος. Θέτεις τα πάντα στον αγώνα τρανής ελληνικής πατρίδας, αποφασισμένος να νικήσεις όποιον βρεθεί μπροστά σου.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι μετερίζι τιμής και χρέους προς τον ελληνισμό και δεν δίδει λόγο σε καμία ελαστική συνείδηση και σε κανέναν ξένο εισβολέα. Υπάρχουμε γιατί κάποιοι μας γέννησαν και κόπιασαν δίδοντας την ικμάδα των δικών τους νιάτων σε κάποιο χωράφι, σε κάποιο εργοστάσιο, σε κάποιο πολεμικό μέτωπο. Μας δίδαξαν να σκεφτόμαστε με την λογική, την παρατήρηση μα και με την καρδιά και την ψυχή. Να γίνουμε δηλαδή σοφοί πολεμιστές και καλοί μαθητές τρανών διδάχων.

Δεν θέλουμε βοήθειες και ανθρώπους δανεικούς. Έχουμε το Θεό και τα άξια ελληνικά χέρια. Κι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, έχοντας ανεπίτρεπτα καθυστερήσει, είναι να βάλουμε στο περιθώριο οριστικά όσους καταπιέζουν τον ελληνισμό μας και να τον χαρούμε όπως μας αρμόζει. Μεγάλο και δυνατό.

Για να πετύχουμε τον αληθινό μας σκοπό οφείλουμε να κάμουμε τον πόνο του διπλανού μας κοινό και την ατομική μας επιδίωξη για προκοπή εθνική και συλλογική. Να φροντίσουμε την υγεία της Φυλής μας και να ζούμε σύμφωνα με τις παραδόσεις και τους κανόνες της. Να βαστήξουμε δηλαδή ακέραια την ψυχή γιατί αλλιώτικα θα χάσουμε και το σώμα, αφού οι αλλοτριωμένες υπάρξεις είναι προορισμένες να υπηρετούν ξένους αφεντάδες και σκοπούς.

Αυτοί που σήμερα μας ζητούν να μπούμε δια του νεοοθωμανικού ζυγού στην μάντρα της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, εντός και εκτός συνόρων, είναι μια ασήμαντη παρέα παραφρόνων σκλάβων. Επικίνδυνων για όσο καιρό αμελούμε το χρέος προς τη Φυλή. Αλλά για τους αντίχριστους και τους βαρβάρους έχουμε ως απάντηση την περιφανή νίκη της Μεγάλης Εθνικιστικής Ελλάδος που έρχεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ