Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Info Post

Σε μια επιθετική ενέργεια εναντίον της Ελλάδος προχώρησε σήμερα η Τουρκία ! Αλλά ίσως και ένα μήνυμα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού ..σίγουρα όμως  και σε δοκιμές των Αντιαεροπορικών όπλων της Ελλάδος  αλλά και στο χρόνο αντίδραση τους !
Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ εκτιμούν οτι είναι κάτι παραπάνω από πολύ σοβαρό !
Ενώ οι ενέργειες της Ελλάδος για εύρεση στόχων για τους S-300 είναι ταχύτατες με στόχο την τακτική βολή τον Νοέμβριο  και το κλείδωμα του Ανατολικού Αιγαίου !

Δεν μπορούμε να μην συνδυάσουμε τα γεγονότα των όπλων στις Οινούσες ούτε ειναι τυχαία η σημερινή Υπερπτήση των Τούρκικων Μαχητικών !

Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4E Terminator  και 2 F-16 (με ρόλο προστασίας των αεροσκαφών βομβαρδισμού),  εισήλθε στις 11:02 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου.
Στη συνέχεια και κινούμενος με κατεύθυνση νότια πραγματοποίησε στις 11:19 υπέρπτηση πάνω απο τις νήσους  Μακρονήσι και Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 3000 και 5000 πόδια αντίστοιχα. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:23.

Να σημειωθεί οτι τα Τούρκικα μαχητικά είχαν και συνοδεία Τούρκικων Πολεμ ικών Πλοίων που παρέμεναν στα  Τουρκικα νερά ...Αν και επιθετικό Ελικόπτερο απονειώθηκε απο φρεγάτα και έκανε παραβίαση του Ελληνικού FIR !!!http://www.veteranos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ