Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Info Post

Θα πρέπει να δούμε αυτό το εντυπωσιακό βίντεο .


Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα σύνορα μας έμειναν ορθάνοιχτα και γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι περί μετανάστευσης ;Ή γιατί ο Ομπάμα έχει επιτρέψει σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες ,τα παιδιά τους να έρθουν στη χώρα μας " νόμιμα "  ;Αν δεν έχετε αναρωτηθεί, τώρα είναι η ώρα να θέσουμε αυτά τα ερωτήματα με την πιθανή άφιξη  πάνω από 150.000 Μεξικανούς μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας .
 
Η οικονομία μας είναι ασταθής και αν είναι, δεν έχουμε χρήματα και πόρους για την υποστήριξη αυτής της εισροής .Οπότε γιατί να το κάνουμε ;Πρέπει να υπάρχει μια "κρυφή " ατζέντα για όλο αυτό το χάος .Μετά από όλα , όταν πρόκειται για τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είναι ένας αφοσιωμένος της παγκοσμιοποίησης , τίποτα δεν πηγαίνει !




Η έρευνα στο βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτει την ολοκληρωτική προδοσία του αμερικανικού λαού από μια κυβέρνηση κλίκας ,που έχει κλίση προς την κόλαση για την καταστροφή στην αμερικανική κυριαρχία , προκειμένου να δημιουργηθεί μια βορειοαμερικανική Ένωση μέσω αυτής της εισροής των παιδιών των μεταναστών .Αυτή η κλίκα σκόπιμα παρακάμπτει το Κογκρέσο των ΗΠΑ και « Εμείς οι άνθρωποι είμαστε « σε κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος μας ... διαπράττοντας έτσι κατ 'ευθείαν προδοσία .....    ΠΗΓΕΣ:  http://video.foxnews.com/v/3614414335001/a-look-at-the-major-crisis-at-the-southern-border/   KAI   http://beforeitsnews.com/global-unrest/2014/06/america-in-big-trouble-north-american-union-amero-illegal-alien-anarchy-and-the-coming-economic-collapse-connecting-the-dots-shocking-video-2459470.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ