Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Info Post

Владимир Путин: Если Украина не примет российское предложение по газу, общаться будем иначе. Владимир Путин: Если Украина не примет российское предложение поΑκόμη και η υπομονή της Ρωσίας μπορεί να έρθει σε ένα τέλος .Οι Παρατεταμένές ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις για την τιμή του φυσικού αερίου ,ανάγκασε τον Βλαντιμίρ Πούτιν,να δηλώσει ότι αν το Κίεβο θα συνεχίσει να απορρίπτει τις προτάσεις της Μόσχας,ο τόνος του διαλόγου θα αλλάξει.


Ο Ρώσος πρόεδρος ,Βλαντιμίρ Πούτιν ,δήλωσε ότι η πρόταση της Ρωσίας, για  έκπτωση στο φυσικό αέριο για την Ουκρανία είναι περισσότερο από μια εταιρική σχέση , αλλά αν απορριφθεί, η Μόσχα θα στραφεί σε άλλες σχέσεις με το Κίεβο .
«Πιστεύουμε ότι οι προτάσεις μας είναι περισσότερο από μια εταιρική σχέση, με στόχο να στηρίξουμε την οικονομία της Ουκρανίας, στην αρκετά δύσκολη στιγμή για τη βοήθειά της . Αλλά αν οι προτάσεις μας απορριφθούν , τότε θα προχωρήσουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό στάδιο , δεν είναι η επιλογή μας.δεν το θέλουμε » , - δήλωσε ο Πούτιν την Τετάρτη σε συνάντηση με τα μέλη της κυβέρνησης .
" . Εάν ναι , θα ζούμε σε μια άλλη διάσταση,είπε ο  Ντμίτρι Anatolyevich ( Μεντβέντεφ ) , θα ήθελα να σας ζητήσω να το λάβετε αυτό υπόψη , και έτσι , όπως έχουμε συμφωνήσει , για την περαιτέρω οικοδόμηση εργασίας» , - είπε ο Πούτιν .

Россия-Украина: утром — деньги, вечером — газ
Νωρίτερα , στο Κίεβο ,η Μόσχα προσφέρει έκπτωση για το φυσικό αέριο σε $ 100 ανά χίλια κυβικά μέτρα , αλλά ο πρωθυπουργός Yatsenyuk αρνήθηκε ."Παραμένουμε στις θέσεις , οι οποίες ήταν : να ξαναγράψουμε τη σύμβαση και να ορίσουμε την τιμή αγοράς για το φυσικό αέριο δύο φορές για την ίδια ποσότητα, . " - Είπε ο Yatsenyuk .    http://www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/11-06-2014/1211793-gazprom-0/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ