Breaking News
Loading...

Translate

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Info Post




Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, η Πολεμική Αεροπορία της Ιορδανίας βομβάρδισε θέσεις της ISIS στην Ιρακινή μεθόριο στα σύνορα με την Ιορδανία. Την ίδια όμως μέρα πηγές ανέφεραν πως διεξήχθη και άλλος βομβαρδισμός από άγνωστης εθνικότητας μαχητικά, ενώ σήμερα το CNN κατηγορεί τους Σύριους πως "Προέβησαν σε μια Βάρβαρη Πράξη σκοτώνοντας 57 αμάχους".

Έλα "Χριστέ και Παναγία" λέμε εμείς και μέχρι πού θα πάει αυτό το θέατρο του παραλόγου; Η Μέση Ανατολή απειλείται από ΣΟΥΝΙΤΕΣ Μουσουλμάνους, ΣΟΥΝΙΤΕΣ τελεία και παύλα. Είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσει κάποιος αυτό, ειδικά αν αυτός ο κάποιος λέγεται John Kerry; Το να παραδέχεσαι πως έχεις πρόβλημα με εξτρεμιστές από τη μία και να τους χρηματοδοτείς από την άλλη, αυτό συνιστά Ψυχική Πάθηση και δει Διπολική διαταραχή.

Ακόμα πιο γελοίο στην όλη υπόθεση είναι τα άτομα τα οποία επικαλούνται ως μάρτυρες, για παράδειγμα ο αρχηγός του περιφερειακού συμβουλίου της Ανμπάρ, Sabah Karkhout, ο οποίος δήλωσε μετά βεβαιότητας πως τους βομβαρδισμούς τους έκανε η Συριακή αεροπορία. Έχουμε δύο ερωτήσεις στην προκειμένη φάση. Η μια είναι, πώς είναι τόσο σίγουρος; Κατάφερε να δει τα Συριακά διακριτικά σε κανένα SU-25 ή σε κανένα MIG-29; Ο Karkhout ισχυρίζεται πως έφεραν την Συριακή σημαία (πώς κατάφερε να την δει είναι άλλο θέμα αλλά τέλος πάντων) και πως τα jets ήρθαν από την Συρία και αμέσως μετά την πλήξη στόχων επέστρεψαν στην ίδια κατεύθυνση. Δηλαδή άκουγε δίπλα του βόμβες να σκάνε (δεν ξέρουμε πού ήταν εκείνη την ώρα) και αυτός πήρε τα κυάλια και "ρέμβαζε" τα υποτιθέμενα Συριακά Jets;

Επίσης τοπικοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως οι κάτοικοι χρησιμοποίησαν διόπτρες προκειμένου να δουν τι εθνικότητας ήταν τα Jets. Κάτοικοι με διόπτρες ε; "Πολύ χαριτωμένο", μήπως πάλι δεν ήταν κάτοικοι και ήταν αντάρτες της ISIS (μηπως λέμε); Η δεύτερη ερώτησή μας είναι η εξής: Αφού μπήκανε που μπήκανε στον κόπο να κάνουνε ερωτήσεις, πήραν δηλώσεις και από άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες, όπως Τον Μπάμπη τον Σουγιά, τον Μήτσο τον Πεταλούδα, την Μαρίκα από τα Λεύκαρα κτλ; Αν πήραν τις μαρτυρίες των ανθρώπων αυτών και αυτοί υποστηρίζουν πως ήταν Συριακά τα αεροπλάνα ε τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία (!!!).

Ο Σ/γος Κασίμ Άττα, εκπρόσωπος τύπου του Ιρακινού Στρατού δήλωσε: "Γνωρίζουμε τον εναέριο χώρο μας και δεν έχουμε καταγράψει παρείσφρηση αεροσκαφών άλλης χώρας! Τα μόνα αεροσκάφη που πετάνε είναι τα δικά μας"!

Κατά τα άλλα, το έγγυρο CNN προτιμά την γνώμη ενός τοπικού προύχοντα που ποιός ξέρει τι διασυνδέσεις μπορεί να έχει με την ISIS, από τον επίσημο εκπρόσωπο τύπου του Ιρακινού Στρατού. Ειλικρινά ευχόμαστε να μην φτάσουν στο σημείο να βομβαρδίζουν τους Σύριους και την ISIS ταυτόχρονα. Και να ήταν κάποτε αστείο, τώρα δεν γελάει κανένας!

Άμυνα-Πολιτική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ