Breaking News
Loading...

Translate

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Info Post

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΧΝΟΣ....http://ixnos.blogspot.gr/

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ....

pornostar2




Το ιντερνέτ έχασε τον προορισμό του



  Όταν βάλαμε την τσόντα της Τζούλιας είδαμε με μεγάλη έκπληξη να έχουμε 500.000 επισκέπτες σε τρεις μέρες με τον μετρητή να έχει βαρέσει μπιέλες, και για μια στιγμή να δείχνει 50.000 επισκέψεις την ίδια στιγμή. Όταν βάζουμε θέμα για τα μνημόνια και για την κλοπή των μισθών σας, δεν μπαίνουν ούτε δέκα  . Τους έλληνες τους έχουν κάνει κανονικά ματάκηδες και για αυτό και εμείς αναγκαζόμαστε να βάλουμε τσοντοφωτογραφίες σε σοβαρά θέματα, μπας και ξεστραβωθούν μερικοί. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Δώσε θέμα για το ρακί της Μενεγάκη, η το βυζί της Μελέτη και παρτους την ψυχή. Άσε που πολλοί το έχουν ρίξει στην αναμετάδοση των γαμημένων σαιτ gr που έχουμε γεμίσει .Έχουμε κολλήσει από το σαιτ π.χ του Ευαγγελάτου, του Χατζηνικολάου ,της Σταη , και κάθε αγριοπούστη και αγριοπουτάνας που το μόνο που δεν υπηρετεί είναι η ενημέρωση, αλλά η μεταφορά προπαγάνδας του κάθε διαπλεκόμενου μεγαλοεργολάβου η μεγαλοκαναλάρχη. Έτσι συνειδητά η ασυνείδητα γίνονται συνένοχοι, αφού δεν είναι σε θέση, η δεν θέλουν να φιλτράρουν την είδηση.

Ενδεικτικά  αναφερόμαστε σε μερικά πόστ.








Ανδρέας Ψυχάρης: «Όχι» στον Κατσουράνη!



Όλες αυτές οι μαλακίες από σαιτ και μπλοκ που θεωρείται ότι είναι πολιτικού περιεχομένου. Εμείς πάντως επειδή είμαστε διωματάρηδες θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό να γαμάμε οσο μπορούμε το σάπιο σύστημα. Δύναμη μας ειναι,μετα απο επτά χρόνια παρουσίας μας, και πάνω απο 16.000 ποστ ,  οι πάνω απο 1.700 μέσω ορο καθαρές καθημερινές επισκέψεις των φανατικών φίλων μας.
Σ.Σ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....
ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ....ΑΙΣΧΟΣ!
Τελικα δειξε μου τον αρχοντα σου να σου πω τι λαος εισαι.....ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΓΡΕΚΥΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ