Breaking News
Loading...

Translate

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Info Post

 Οι Εβραίοι με χρηματιστηριακές αναταράξεις, προσπαθούν να εκβιάσουν πόλεμο κατά της Συρίας!!!

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ 1  — ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ!!!!
  — Χθές όπως είδαμε και διαβάσαμε, ο εβραϊκής ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ πρωθυπουργός της Βρετανίας, δέχθηκε βαριά ήττα και στο πρόσωπό του στραπατσαρίστηκε ο σιωνιστικός ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ.
  — Ότι και να κάνουν οι ανά την Ευρώπη αχυράνθρωποι, σαν τον σιωνιστή Σαμαρά – ΜΠΕΝάκη και σαν τον ψυχοπαθή ΜΠΕΝιζέλο, η απόφαση του Βρετανικού Κοινοβουλίου, σαφώς και θα επηρεάσει τις αποφάσεις του νεοναζί Ομπάμα και της σιωνιστικής εγκληματικής παρέας που τον κατευθύνει.
  — Σαν συνέχεια και προς αναζήτηση ισχυρών στηριγμάτων, η αντίδραση της διεθνούς του σιωνισμού – ναζισμού προσδιορίστηκε, με τη συνηθισμένη ΣΑΠΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΑΓΗ: Από το πρωί προκαλούν τεχνητή κρίση στις χρηματαγορές, λες και τα χρηματιστήρια θέλουν διεθνή αστάθεια για να πάνε «ανοδικά» ή να είναι σε σταθερές τιμές!!!!! Τόση αντίφαση, τόση βλακεία  απλά και μόνο για να δίνουν τροφή στα εβραιοκάναλα και αφορμή στους αχυράνθρωπους που ελέγχουν, για να επιμένουν σε μια καθαρά ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, για την οποία δεν τολμούν να χειριστούν άμεσα οι ΔΕΙΛΟΙ αρχηγοί των Εβραίων νεοναζί!!!!
  — Εγώ θα το επαναλάβω: Οτιδήποτε και γίνει κατά της ΗΡΩΪΚΗΣ Συρίας από τους κακοποιούς και διεθνείς εγκληματίες του σιωνισμού, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, η παγκόσμια αγανάκτηση είναι συσσωρευμένη και απλά η συγκυρία απομένει, για να υποστεί ο σιωνισμός, όχι τα χιτλερικά κατασκευάσματα, αλλά τα πάνδεινα που είχαν υποστεί στην Ισπανία. Θα έρθει η στιγμή, που αυτά τα ρατσιστικά νομοθετήματα που επιβάλουν διεθνώς, θα γίνουν παγκόσμιο ανάθεμα εναντίον των αθλιοτήτων τους και δεν θα βρίσκουν γη  και έλεος για να σωθούν. Με τα χρηματιστησιακά κόλπα ΚΑΝΕΝΑΣ φυσιολογικός άνθρωπος δεν συγκινείται. Αντιθέτως ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ εναντίον των σιωνιστών – ναζιστών των παραγορών της απάτης. Πανικός στα μούτρα σας τομάρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ