Breaking News
Loading...

Translate

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Info Post


 "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ": 


ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. 
ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΘΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΙΑ. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Είναι πραγματικά αστείο, τα φίδια του μνημονίου και των δανειακών που τόσα χρόνια εμείς τα τρέφαμε στον κόρφο μας και τα παχαίναμε για να μας δαγκώσουν με λύσσα και μανία, τα φίδια που έχουν πετάξει κάθε μάσκα κι ενώ λεηλατούν την χώρα εξαθλιώνοντας τους πολίτες, ξοδεύουν μυθώδη ποσά για να κάνουν χλίδες, όπως ο Βενιζέλος που τα αρπάζει από 3 μεριές, να μιλούν για αυγά και φίδια. 

Μιλούν για αυγά και φίδια δείχνοντας άλλους μήπως και στραβωθούμε και δεν δούμε τι οχιές είναι οι ίδιοι. 


 Όποιος δεν ψηφίζει τους πωλητές της Ελλάδας είναι φασίστας νεοναζί χρυσαυγίτης, λοιπόν. Ενώ αυτοί που διόγκωσαν το έλλειμμα του 2009 τεχνητά και υπέγραψαν ότι δανείζονται στο όνομά μας χωρίς να μας ρωτήσουν είναι δημοκράτες! Έτσι; 

Αυτοί που έδερναν τον κόσμο στο Σύνταγμα επειδή έλεγε ΟΧΙ στο μεσοπρόθεσμο, που προβλέπει ότι η δημόσια περιουσία ΜΑΣ θα πωληθεί σ' όποιον πει η Τρόικα, στην τιμή που λέει η Τρόικα, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ότι τα λεφτά θα τα εισπράξει η τρόικα κι οι Έλληνες θα μείνουν χωρίς την χώρα τους και χωρίς απολύτως τίποτα, είναι οι δημοκράτες! Αυτό είναι δημοκρατικό και το άλλο φασιστικό!

Κι αυτή την στιγμή που ξεπουλιέται για δεκάρες το σύμπαν, και λεηλατούνται οι κόποι μιας ζωής, το ζήτημα κάποιων είναι ότι θίγεται η δημοκρατία των ξεπουλητάδων που ξεπουλάνε κάτι που δεν τους ανήκει, και πώς πρέπει να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά αυτοί που αμφισβητούν αυτήν την "δημοκρατία"!!!!! 


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α. ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ. 
 Γιατί αυτοί δεν αποκαλούνται μορφώματα επικίνδυνα για τον λαό; μέχρι και για ανταλλακτικά θα μας πουλήσουν!!! 

Οι δολοφόνοι της χώρας και του λαού της, παριστάνουν τον κατήγορο και τον εισαγγελέα των άλλων!

Ε λοιπόν ό,τι τους πονάει, τους τσούζει και φοβούνται περισσότερο, αυτό και θα ψηφίσουμε! Τα σκουλήκια που κατέστρεψαν την Ελλάδα έχουν και το θράσος να μας υπαγορεύουν τι είναι δημοκρατικό και τι όχι για να ψηφίζουμε. Το κόμμα που θα θέσει ως στόχο του, να τους προφυλακίσει και να τους δικάσει για εθνική προδοσία και να ζητήσει την επαναφορά της θανατικής ποινής για αυτούς, θα σαρώσει! Και αυτό το κόμμα είναι μόνο η ΧΑ γιατί και το θέλει πραγματικά και το μπορεί να πράξει όλα όσα υπόσχεται. 

Όσο για αυτούς που λένε πως με μία ΧΑ στην Εξουσία, θα την πληρώσουν πρώτοι οι λαθρομετανάστες, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το τι σημαίνει αυτό το "θα την πληρώσουν"... Τι θα τους κάνουν δηλαδή παραπάνω από το να τους στείλουν πίσω στις χώρες τους και τι πιο αυτονόητο αυτό για μία ήδη πτωχευμένη χώρα με εκατομμύρια ανέργους; 

Αν μπει κάποιος στο σπίτι σου από το παράθυρο, θα τον καλωσορίσεις κιόλας ή μάλλον αυτομάτως θα τον θεωρήσεις εισβολέα και κλέφτη και θα νοιώσεις ότι απειλείσαι κι αν μπορέσεις θα αντιδράσεις ακόμα και με τον πλέον προσήκοντα βίαιο τρόπο εάν χρειαστεί;. Υπάρχει κανείς που θα πεί αχ ο καημενούλης, ας κάτσει σπίτι μου... και θα τον ταΐζω και θα τον φροντίζω εγώ που ήδη είμαι άνεργος και πεινάω;  Να έχει τα ίδια δικαιώματα με μένα στην δική μου περιουσία που με αίμα διατηρώ;. Γιαυτό και βγαίνοντας από το σπίτι σου ή όταν βρίσκεσαι μέσα σε αυτό, κλειδώνεις και την πόρτα, δεν το αφήνεις το σπίτι με θεάνοικτες πόρτες και παράθυρα... Για το σπίτι μας όλοι το καταλαβαίνουμε κι είναι αυτονόητο. Για το ευρύτερο σπίτι μας την Ελλάδα γιατί δεν μπορούμε; Ίσως γιατί δεν την θεωρούν κάποιοι ως σπίτι τους όμως δεν είμαστε όλοι έτσι... Η Πατρίδα μας είναι και το σπίτι μας και δεν θα το αφήσουμε αμαχητί να χαθεί όπως νομίζουν κάποιοι ψευτοδημοκράτες του ελληνοφοβικού τόξου...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
Image and video hosting by TinyPic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ