Breaking News
Loading...

Translate

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Info Post

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Ελλάντα. Θέλουν την απαγόρευση ενός κόμματος που έχει την ψήφο τμήματος σημαντικού του λαού. Έστω. Αλλά διατί διεμαρτύροντο τότε που το απαγορευμένο κόμμα (ΚΚΕ) ήταν το 7% των ψήφων του λαού και είχε στο ενεργητικό του όχι τον φόνο  ενός, αλλά την επί 4 χρόνια δημιουργία ενός εμφυλίου με χιλιάδες θύματα;;
Η απάντησις είναι ότι οι λαοί ξεχνούν και ότι πάντοτε ισχύει το δίκαιο του ισχυροτέρου ως φυσικός νόμος που έχει επιβληθεί σε όλη την φύση ως βούλησις του Πανάγαθου! Η τελική εξήγησις είναι ότι έχουν τρομοκρατηθεί με την αύξηση της δυνάμεως της ΧΑ η οποία κινδυνεύει ν αφήσει πολλούς από αυτούς έξω από την Βουλή και προκειμένου να  χάσουν το ψωμάκι τους ας πάει και το Σύνταγμα εκεί που πήγαν επί τόσα χρόνια και τόσα άλλα.

ΣΗΜ. Δεν είμαι υποστηρικτής της ΧΑ όπως δεν είμαι ή ήμουν ποτέ του ΚΚΕ. Αλλά νομίζω ότι σε μία δημοκρατία χρειάζονται και αυτοί (οι ακραίοι) ως αντίβαρο ή.έστω "σαβούρα" του πλοίου,  αρκεί να είναι βέβαιο ότι δεν θα κυβερνήσουν ποτέ (ή θα το βουλιάξουν).
 

Ο Βίσμαρκ έλεγε ότι ευτυχώς που υπήρξε ο Μαρξ ώστε, προ του φόβου επικρατήσεως, ελήφθησαν μέτρα βελτιώσεως του ισχύοντος τότε συστήματος. Αλλά και ο Ρουσσώ έχει πει (και πολύ ορθά) ότι αν ο λαός επιθυμεί να βγάλει τα μάτια του είναι δικαίωμά του. Νομίζω ότι αν τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ ως κόμμα, θα πρόκειται για οριστική κατάλυση της δημοκρατίας (όπως ήταν τέτοια κατάλυση η απαγόρευση τότε του ΚΚΕ) η οποία δημοκρατία  άλλωστε ήδη πνέει τα λοίσθια κάτω από τις διαταγές της τρόϊκα και του Γερμανικού αιωνόβιου Ράϊχ το οποίο (ως τελικός νικητής του 100ετούς πολέμου του 20ού αιώνος- 1917-2013) θύει και απολύει χωρίς καμία αντίσταση. Υπάρχουν άλλοι τρόποι μειώσεως της δυνάμεως των ακραίων (ΧΑ και ΚΚΕ) από την απαγόρευση μέσα σε μια δημοκρατία. Ύστερα να μη ξεχνάμε τι επέτυχε ο Παπισμός με την "εφεύρεση" του index librorum prohibitorum και της Ιεράς Εξετάσεως. Περιμένω να δώ με τι κατηγορία συνελήφθησαν ο Αρχηγός και ο Επιτελής της ΧΑ. Εάν ΔΕΝ αποδειχθεί ποινικό αδίκημα προβλεπόμενο από τους νόμους του Κράτους τότε τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά.
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος
Geneva


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/xrusi-avgi.html#ixzz2gAtBBs3S

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ