Breaking News
Loading...

Translate

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Info Post

Βενιζέλος: Χρυσαυγίτης όποιος είναι αντιμνημονιακός!
Τα αδίστακτα και ανάλγητα ανδρείκελα της μνημονιακής συγκυβέρνησης, οι πρόθυμοι υπηρέτες και εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων που υπακούουν με φανατισμό στις επιθυμίες των αφεντικών τους πολεμούν λυσσαλέα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς γιατί γνωρίζουν ότι αποτελούμε το μοναδικό εμπόδιο στα αντεθνικά τους σχέδια.
Ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των ξένων δυνάμεων κατοχής, ο μεγαλομανής «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος είπε σχεδόν ξεκάθαρα ότι όποιος κινείται στην αντιμνημονιακή γραμμή ταυτίζεται ουσιαστικά με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτή η δήλωση του συγκεκριμένου πολιτικάντη αποτελεί πραγματικό τίτλο τιμής για εμάς και αποδεικνύει, αν μη τι άλλο, τον πραγματικό λόγο για τον οποίο το ανθελληνικό σύστημα πολεμά με όλες τις ανέντιμες μεθόδους το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.
Ο συνεργάτης των διεθνών τοκογλύφων ταυτίζει ξεκάθαρα τον αγώνα για την απαλλαγή από τη σκλαβιά του μνημονίου με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δίνοντας της στην ουσία μια εθνικοαπελευθερωτική έννοια. Τόσο αυτός όσο και «ο εταίρος πλήρους ευθύνης»  Αντώνης Σαμαράς, ως βασικοί υπεύθυνοι της παραχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας, αποτελούν ταυτόχρονα και τον ιθύνοντα νου για την ανοιχτή επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η επιχείρηση εξόντωσης των Ελλήνων εθνικιστών αποκτά νόημα, αν σκεφτούμε ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο ξεπούλημα των πάντων ενδιαφερόμενοι μόνο για τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα και τη διατήρηση της κλίκας τους στη εξουσία. Γι᾽ αυτό και δε θα διστάσουν να κάνουν το οτιδήποτε, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν κινδυνεύει η κυριαρχία των αφεντικών τους και η δική τους θέση ως τοποτηρητών. Από τη στιγμή που ενοχοποιούν ένα ολόκληρο πολιτικό Κίνημα με τεράστια λαϊκή απήχηση δείχνουν ότι δεν θα σταματήσουν πουθενά. Θα δημιουργούν νόμους οι οποίοι θα ποινικοποιούν άμεσα πλέον το φρόνημα και θα κάνουν ολοένα και πιο ορατή την πραγματική ανελεύθερη κατάσταση στην οποία ζούμε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/benizelos-chrusaugiths-opoios-einai-antimnhmoniakos#.UknWStLt_Fo#ixzz2gPKLLD4r

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ