Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Info Post

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ – ΤΑ ΜΜΕ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ


pappoulias2
Σκουραίνουν τα πράγματα για τους πολιτικάντηδες, όσο προχωράει το… success story του (φον) Αντωνάκη. 
Έτσι, χθες, παραμονή της «μεγάλης» επετείου της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας τους, ο πρόεδρος Κάρολος αποδοκιμάστηκε μέσα στην Σχολή Ευελπίδων! Όχι βέβαια από Εύελπι, αλλά από συγγενή ενός Ευέλπιδος, που έτυχε να ευρίσκεται εκεί: “Πρόεδρε πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή του.
 Ο κόσμος πεινάει”, ήταν η κραυγή του απελπισμένου Έλληνα, που απέσπασε θερμά χειροκροτήματα από το σύνολο των παρευρισκομένων στην τελετή συγγενών των Ευελπίδων.
 Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρος Κάρολος –του οποίου η υπογραφή φιγουράρει σ’ όλα τα νομοθετήματα της δυστυχίας μας- απέφυγε να απαντήσει και οι υπεύθυνοι της Σχολής –σε μια πρωτοφανή επίδειξη δουλικότητας- φρόντισαν ώστε να παιχθεί από την στρατιωτική μπάντα για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο εθνικός ύμνος, ώστε να μην ακουστούν κι άλλες αποδοκιμασίες.
 Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, τα καθεστωτικά ΜΜΕ έθαψαν την είδηση, φοβούμενα το φαινόμενο του… ντόμινο. Που, όμως, έρχεται αναπότρεπτα και θα συμπαρασύρει στο διάβα του όλους τους υπευθύνους της δυστυχίας μας…http://ethnikismos.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ