Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Info Post

Ζαρούλια για Δένδια και Δραγασάκη από depy6

 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!




ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!! "Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών."

 Φιλομασόνος Ξένιος Δένδιας κατά της Χρυσής Αυγής:
Η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Οι «φιλεύσπλαχνοι» νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον «φιλανθρωπικό» τους οίστρο.

Η Χρυσή Αυγή όμως επιμένει και δεν κάνει πίσω - Τι λένε στην ανακοίνωσή τους
"Εκτελώντας άνωθεν εντολές ο ΓΑΔΑαρχης απαγόρευση κάθε συνάθροιση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αττικής με στόχο να πλήξει την σημερινή διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι που επικαλείται η ανακοίνωση είναι γελοίοι: Οι άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι συμπατριώτες μας θα έρχονταν στην Πλατεία Αττικής για να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και όχι για να απειλήσουν την Δημόσια Ασφάλεια.
Πραγματικά γελάει ο κόσμος με τις τακτικές που σκαρφίζονται για να περιορίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται ούτε με απαγορεύσεις, ούτε με οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση."

Τι απάντησε η κ.Ζαρούλια από το βήμα της Βουλής στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη
"Ελάτε να μας συλλάβετε εμάς και τους φορολογούμενους πολίτες" είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Χρυσής Αυγής από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενη στον κ.Δένδια και στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων ο Αττικάρχης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ