Breaking News
Loading...

Translate

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Info Post




Γράφει ο Άναξ

Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,
άκουσα με υπερηφάνεια τον Υπουργό Οικονομικών, να δηλώνει στο Κοινοβούλιο: «Λυπάμαι που το λέω αλλά το Μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα. Είναι το μόνο με στόχους και χρονοδιαγράμματα».
Έχουμε λοιπόν τα εξής:
Σαμαράς : ο Dr Mnimonio..
Ο Σαμαράς, θα έπρεπε κανονικά να είναι ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης για εξαπάτηση εκλογικού σώματος, εξαπάτηση του Λαού και διασπορά ψευδών ειδήσεων (όπως κι ο συμμαθητής, φίλος, συγκάτοικος και συναγωνιστής του στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ευρώπης, ΓΑΠ, του οποίου το αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας, διαβιβάστηκε στο Κοινοβούλιο), μιας και τα 18 
σημεία, καθώς και τα 3-4 Ζάππεια, τα οποία απετέλεσαν τις προγραμματικές δηλώσεις του και τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής που υποσχέθηκε για να τον ψηφίσουν, έμειναν μόνο λόγια, ενώ από έργα, έκανε ακριβώς τα αντίθετα.
Υπεστήριζε πως η πολιτική του προκατόχου του ΓΑΠ είναι καταστροφική και πως θα την αλλάξει αν γίνει πρωθυπουργός και μόλις ο Ελληνικός Λαός τον ψήφισε, εκείνος τον έκανε να νιώθει σαν απατημένη σύζυγος, ενώ εμείς ψάχνουμε ακόμη τον λόγο που συνέβησαν οι 5.000 αυτοκτονίες, με το κοντέρ των αυτοχειριών να γράφει ακόμη καθημερινά από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.
Είναι ίσως περισσότερο από κάθε άλλον υπεύθυνος για όσα δεινά μας βρίσκουν, μιας και συνειδητά συνέχισε τις πολιτικές του προδότη ΓΑΠ, εις γνώση του κι είπε ψέμματα στον Ελληνικό Λαό πως θα κάνει τα πάντα για να μην συνεχιστούν οι λάθος πολιτικές του προκατόχου του. Ακόμη προκαλούν πληθώρα συναισθημάτων τ’ ανάλογα βιντεάκια στο youtube.
Διόρισε τον Στουρνάρα ως Υπουργό Οικονομικών.
Για να διορίσεις κάποιον σε τέτοια θέση, ενώ ΔΕΝ είναι εκλεγμένος από τον Ελληνικό Λαό, πρέπει είτε να πιστεύεις στην αξία του, είτε να στο έχει πει (επιβάλλει) κάποιος..
Όταν έχεις διορίσει κάποιον, έχεις- φέρεις και την ευθύνη (πολιτική, νομική, ηθική) για την πράξη σου.
Στουρνάρας : ο Mr Banker…
Ο Στουρνάρας είναι λοιπόν εξοκοινοβουλευτικός, στέλεχος τραπεζών, διορισμένος υπουργός μιας κυβέρνησης που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των τραπεζών.
Δεν έχει εκλεχθεί από τον Ελληνικό Λαό. Έχει επιβληθεί σε αυτόν.
Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εφαρμόσει τις επιταγές της τρόικα. Ένας διορισμένος υπάλληλος, σε θέση υπουργού…τί καλύτερο για να περάσουν όλες οι απαιτούμενες πολιτικές.
Είναι ο εκπρόσωπος τύπου της τρόικα.
«Λυπάμαι που το λέω αλλά το Μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα. Είναι το μόνο με στόχους και χρονοδιαγράμματα».
Ψέμμα 1ο : Δεν λυπάται καθόλου ο Στουρνάρας…ίσα ίσα που χαίρεται…χαίρεται γιατί το ζητούμενο επετεύχθη…η Ομοσπονδοποίηση περπατάει βάση σχεδίου και βαίνει καλώς. Την δουλειά του κάνει κι αυτός άλλωστε και μάλλον την κάνει καλά.
Ψέμμα 2ο : Το μνημόνιο, ΔΕΝ είναι το μόνο σοβαρό κείμενο…ΔΕΝ είναι το μόνο με στόχους και χρονοδιαγράμματα.
Υπάρχουν πραγματικά σοβαρά κείμενα, τα οποία ΔΕΝ τυγχάνουν αναγνώρισης από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό ή όταν είχαν την δυνατότητα, τα έριξαν στα σκουπίδια. Κείμενα Εθνικά κι Ενωτικά.
Κείμενα Ελληνικά. Από Έλληνες, για τους Έλληνες.
Ο μόνος λόγος για τον οποίο έχει δίκαιο ο Στουρνάρας, είναι γιατί ΔΕΝ σκέφτεται Ελληνικά…Σκέφτεται μνημονιακά..σκέφτεται τραπεζικά…σκέφτεται τροΙκανικά…
Σε αυτήν την βάση λοιπόν, σκέφτεται ορθά, μιας και για να επιτευχθούν οι στόχοι των πολιτικών που εκείνος εκφράζει, πρέπει να γίνει η κονιορτοποίηση της κοινωνίας κι η μετατροπή της σε μια άμορφη μάζα καταθλιπτικών ανθρώπων, οι οποίοι αν δεν αυτοκτονήσουν, θα πρέπει στην καλύτερη περίπτωση να μεταναστεύσουν, αφήνοντας την χώρα τους στις στρατιές των μεταναστών που μπήκαν με ύπουλο τρόπο και για συγκεκριμένο λόγο, από την πίσω πόρτα των Δουβλίνων ή να παραμείνουν εδώ, μέσα στο σκοτάδι της απόγνωσης, ψάχνοντας για ένα μεροκάματο, ζώντας για άλλη μια φορά υπό μια άτυπη, αόρατη, οικονομική κι όχι στρατιωτική, μα παρ’ όλ’ αυτά, μία ακόμη πραγματική ΚΑΤΟΧΗ…πάλι με αναγκαστικά δάνεια, ενώ δεν έχουν αποπληρώσει τα προηγούμενα…πάλι με την επιβολή των πολιτικών τους, πάλι με την εξόντωσή μας και το αίμα μας…
Ο Dr Mnimonio κι ο Mr Banker λοιπόν, εφαρμόζουν με πλήρη επίγνωση των πράξεών τους, τις πολιτικές που επιθυμούν οι Τροϊκανοί, ακόμη κι αν αυτές μας εξοντώνουν ως ΈΘΝΟΣ που είμαστε.
Οι πολιτικές αυτές, είναι η αιτία των αυτοκτονιών, της εξαθλίωσης των Ελλήνων, της μόνιμης κοινωνικής κατάθλιψης, της συρρίκνωσης του Ελληνισμού, τις δραματικής μείωσης των γάμων και των γεννήσεων, την αύξηση των διαζυγίων και την καταστροφή της οικογένειας, την ανεργία, την διάλυση της Υγείας και της Παιδείας, την αποστρατικοποίησή μας και τον εξευτελισμό των ενστόλων. Την μετατροπή της χώρας μας σε European state από Έθνος – Κράτος που πραγματικά είμαστε.
Οι πολιτικές αυτές, θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σε μια υγιή κοινωνία, ως παράγοντες αποσταθεροποίησης του κοινωνικού ιστού, ως εσχάτη προδοσία, ως προσπάθεια αφελλήνισης του Ελληνισμού. Ίσως, με το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, να κατηγορούνται επίσης γι’ αυτό για το οποίο νομοθετούν.
Για Ανθελληνισμό.
Και ΜΗΝ ξεχνάμε ΠΟΤΕ….Επτακομματική είναι η συγκυβέρνηση…
Σε μια υγιή κοινωνία………….

@1anaxolympiada

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ