Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Info Post

  • Ο γαμήλιος όρκος ενός ζευγαριού ισλαμιστών: "Φέρε μου 65 κεφάλια σύριων στρατιωτών για να σε παντρευτώ"!!!

  • Με την στήριξη της Δύσης, το πολιτικό ισλάμ επιτίθεται στην ανθρωπότητα
Γράφουν οι Δ. Πορφύρης/Π Σταφυλά 

Ένα ζευγάρι Ιορδανών έδωσε τους όρκους του γάμου με τη νύφη να έχει ζητήσει ως προίκα 65 κεφάλια σύριων στρατιωτών, εκδηλώνοντας έτσι την πίστη της στην λεγόμενη “συριακή αντιπολίτευση” (ισλαμιστικά απάνθρωπα στοιχεία).

Τα ιορδανικά μέσα που μετέδωσαν χθες Τρίτη την είδηση, ανέφεραν ότι η 50χρονη νύφη Amsha Fawaera , απαίτησε από τον μελλοντικό άντρα της και υποψήφιο γαμπρό, Ibrahim Ramlat, την προκαταβολή της προίκας με τα πρώτα 15 κομμένα κεφάλια των σύριων στρατιωτών από τα συνολικά 65 που ζητάει, ως όρο για να προχωρήσουν άμεσα στο γάμο.

Σύμφωνα με το προικώο που υπέγραψαν (σε χώρες της Ανατολής και της Αφρικής προίκα παίρνει η νύφη), o Ibrahim υποχρεώνεται να της παραδώσει τα 50 αιματοβαμμένα κεφάλια που υπολείπονται στο μέλλον, ακόμα και αν το ζευγάρι έχει χωρίσει με διαζύγιο (alalam/islamicinvitation).

Ο γαμπρός που επίσης είναι υποστηρικτής της ισλαμιστικής τρομοκρατίας που πολεμάει εκ μέρους της ανύπαρκτης “συριακής αντιπολίτευσης”, δεν δίστασε λεπτό στo να αποδεχθεί αυτήν τη μακάβρια προγαμιαία συμφωνία.

Πολλοί καλεσμένοι υπέγραψαν ως μάρτυρες το συμφωνητικό του γάμου που περιέχει την απαίτηση της προίκας των αποκεφαλισμένων σύριων στρατιωτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιορδανών.
Είναι μια ενδεικτική περίπτωση των “νέων ηθών” που οι εξτρεμιστές οραματίζονται να επιβάλλουν σε μια μετά Άσσαντ Συρία. Πρόκειται για την ιδέα εγκαθίδρυσης του λεγόμενου “πολιτικού Ισλάμ” στην πιο ριζοσπαστική μορφή του.

Σύμφωνα με την έρευνα του βρετανικού υπουργείου Άμυνας- έκθεση IHS Jane’s- που δημοσιεύθηκε στις 16/09/13, πάνω από 100. 000 τζιχαντιστές διάσπαρτοι σε 1000 ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες διενεργούν τον πόλεμο στη Συρία.

Το δυναμικό ανανεώνεται και αυξάνεται μέσα από την απρόσκοπτη πρόσβαση που παρέχουν οι τουρκικές αρχές δια των τουρκοσυριακών συνόρων που ελέγχουν μαζί με τους ισλαμιστές και όπου κυματίζει η παραποιημένη σημαία της Συρίας με τα 3 αστέρια . Έγκυρες πηγές βεβαιώνουν ότι στο παραμεθώριο τουρκικό έδαφος έχει δημιουργηθεί μια νέα πολιτεία που παρέχει όλες τις ανέσεις στους τζιχαντιστές που εναλλάσσονται ως μαχητές στον πόλεμο της Συρίας. Εδώ κα δυο χρόνια υπάρχει οικοδομικός οργασμός με τα ενοίκια να έχουν φθάσει στα ύψη, ενώ οι τουρκικές αρχές φροντίζουν και για την ιατρική περίθαλψη των τζιχαντιστών τραυματιών αλλά και την πλήρη αποκατάστασή τους μέχρι την ανάληψη νέας δράσης.

Οι δε ΗΠΑ τηρώντας τις δεσμεύσεις της για νέα παροχή βοήθειας στους δήθεν μετριοπαθείς αντάρτες, έχει ήδη αποστείλει, τα νέα αντιαεροπορικά και άλλα σύγχρονα οπλικά συστήματα στους μαχητές των θυγατρικών της Αλ Κάιντα. H ISIS πήρε τον πλήρη έλεγχο των συροϊρακινών συνόρων στη θέση Al Yarbiyah στην περιοχή της Hassakah.

H πρόσφατη εισβολή στη Μοσούλη έγινε κυρίως για τον έλεγχο του στρατιωτικού αεροδρομίου απ’ όπου θα γίνεται η παραλαβή των νέων όπλων. Επίσης η ίδια τρομοκρατική ΙΣΙΣ Ισλαμικό Κράτος Ιρακ Συρία (ISIS) απελευθέρωσε από τη φυλακή της Μοσούλης, Al Badoush, 4000 κατάδικους για να πολεμήσουν στη Συρία (Al Mayadeen TV).

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας εξέδωσε ανακοίνωσε σύμφωνα με την οποία «η ανευθυνότητα των κρατών που υποστηρίζουν τις τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία οδηγεί σε διάδοση και προώθηση της τρομοκρατίας...»
 
Οι θυσίες των συρίων, που αποκεφαλίσθηκαν, σταυρώθηκαν, απήχθησαν, βιάσθηκαν, ακρωτηριάσθηκαν, εκτοπίστηκαν, δίψασαν, πείνασαν και δολοφονήθηκαν από τις άνανδρες τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις, αρκούν για τη συνειδητοποίηση του Νέου Δόγματος της Διεθνούς Τρομοκρατίας: υπερ-ατλαντική συμμαχία των φαινομενικά αντίρροπων δυνάμεων, ο Ισλαμικός Μεσαίωνας μαζί με την Προοδευτική Δύση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ