Breaking News
Loading...

Translate

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Info Post




Φανερά πιεσμένος αλλά και φοβισμένος ο ακροδεξιός μεταβατικός πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιατσένιουκ, κατηγόρησε σήμερα, Παρασκευή, την Ρωσία ότι θέλει να αρχίσει «έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» καταλαμβάνοντας «στρατιωτικά και πολιτικά» τη χώρα του.

Σύμφωνα με τον Γιατσένιουκ, ο οποίος αποκαλείται από τους φιλορώσους«πραξικοπηματίας» και η κυβέρνησή του «Χούντα», η Μόσχα θέλει να προκαλέσει μια πολεμική σύγκρουση η οποία θα εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο υπουργός Άμυνας της ίδιας μεταβατικής κυβέρνησης (για άλλους Χούντας), δήλωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα στη διάρκεια των ασκήσεών τους αυτή την εβδομάδα πλησίασαν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα ουκρανικά σύνορα, αλλά δεν τα διέσχισαν.

«Προσπάθειες για στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία θα οδηγήσουν σε μια στρατιωτική σύγκρουση στην Ευρώπη», τόνισε ο πρωθυπουργός Γιατσένιουκ σε δηλώσεις του προς το προσωρινό υπουργικό συμβούλιο, οι οποίες μεταδόθηκαν απευθείας από την τηλεόραση.

«Ο κόσμος δεν έχει ακόμη ξεχάσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά η Ρωσία θέλει ήδη να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», δήλωσε ακόμη προσθέτοτας πως «η υποστήριξη της Ρωσίας προς τους τρομοκράτες στην Ουκρανία αποτελεί ένα διεθνές έγκλημα» και καλώντας «τη διεθνή κοινότητα να ενωθεί εναντίον της ρωσικής επίθεσης».

Στην πραγματικότητα ο Γιατσένιουκ και η παράνομη κυβέρνησή του είναι εκείνοι που απειλούν με Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο την Ευρώπη κι όχι η Ρωσία, αφού οι Ουκρανοί ναζί του Κιέβου προσπαθούν συνεχώς να εμπλέξουν στρατιωτικές δυνάμεις της Δύσης στο πραξικόπημά τους και σε κάθε ευκαιρία ζητάνε στρατιωτική βοήθεια από τον υπόλοιπο κόσμο κατά του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Βεβαίως όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι ο Γιατσένιουκ και η παρέα του, που παριστάνουν την κυβέρνηση, είναι μαριονέτες του Βερολίνου που θέλουν να υποτάξουν την Ουκρανία στο μερκελικό ράιχ και στον νεοφιλελευθερισμό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ