Breaking News
Loading...

Translate

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Info Post

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΕΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ… "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ" ΤΟΞΟ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!


samaras-skeptikos
Επετεύχθη τελικά η πολυπόθητη (για τους «νταβατζήδες» και τους διεθνείς τοκογλύφους…) ενότητα των συνιστωσών του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού- δημοκρατικού τόξου»! Έτσι, με δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ροζ συνονθυλεύματος Δ. Παπαδημούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε το σύστημα ότι θα υπερψηφίσει τη… βελτιωμένη τροπολογία του δοτού της ξενοκρατίας υπουργού Εσωτερικών της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά, για την διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Ιδού η δήλωση του συριζαίου: «παρότι δεν μας καλύπτει 100% και παρότι έχουμε και άλλες ενστάσεις σε κάθε περίπτωση θα δώσουμε θετική ψήφο καθώς θεωρούμε σημαντικό τον πολιτικό συμβολισμό και το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπει αφού ανοίγει ένας δρόμος».
Και βέβαια, δύο είναι τα πολιτικά συμπεράσματα από την κίνηση αυτή:
1ον) Ότι το σενάριο που κυκλοφόρησε προ ημερών από τα «σκληρά δεξιά» παπαγαλάκια του γερμανόδουλου φον Αντωνάκη, ότι θα χτυπηθεί και «το άλλο άκρο» για τις εγκληματικές του ενέργειες, δεν παίζει. Μας τελείωσε πριν καν αρχίσει!
2ον) Εδώ έχουμε την πρώτη πράξη της μελλοντικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ! Μάλιστα, από την απάντηση που έδωσε ο Παπαδημούλης σχετικά με το θέμα της αυξημένης πλειοψηφίας (180 βουλευτών) για την αναστολή κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα. που ζήτησε από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, προκύπτει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ όταν θα υπάρξουν ανάλογες «διαφωνίες» στη μελλοντική συγκυβέρνηση (π.χ. για το Μνημόνιο κ.α.):
«Δεν μας αρέσουν οι τακτικισμοί κι έτσι δε θα επιμείνουμε».
(ΥΓ): Ποιο είναι το «πολιτικό μήνυμα» και ο «πολιτικός συμβολισμός» που εκπέμπει η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ; 
Πως όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος είναι ίδια! Πως έχουνε την ίδια μούρη…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ