Breaking News
Loading...

Translate

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Info Post



Avatar_4
Στο παρελθόν έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι βάσει των “ειλικρινών” καταγγελιών και των  ”ρεαλιστικών” αποκαλύψεων των δυο αρχικών ανωνύμων μαρτύρων όσον αφορά την δομή, την ιεραρχία και την δράση της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να δημιουργηθεί το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας “Ο Άρχοντας των δακτυλιδιών Νο 4″.
Τώρα με την εμφάνιση των δυο νέων ανωνύμων μαρτύρων και με τις νέες “αποκαλύψεις”, το σενάριο αυτό δύναται να εμπλουτιστεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να κερδίσει ακόμη και το Χρυσό αγαλματίδιο του πλέον πρωτότυπου και φανταστικού στόρυ κατά την επόμενη απονομή των Όσκαρ από την Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου.
Δυο ανωνύμων μαρτύρων, οι οποίοι όπως και οι προηγούμενοι εμφανίστηκαν ως διάττοντες αστέρες από το πουθενά και ζήτησαν να τεθούν σε καθεστώς αστυνομικής προστασίας (λες και βλέπουμε την ταινία το Συνδικάτο του εγκλήματος με τον Χάμφρεϋ Μπόγκαρντ).
Δυο ανωνύμων μαρτύρων οι οποίοι προέβησαν σ’ ένα ντελίριο νοσηρής φαντασιοπληξίας μιλώντας για σχηματισμούς μάχης με “Κέρβερους”, “Πύργους”, με “Ταξίαρχους”, “Λοχαγούς” με κρυμμένο οπλισμό σ’ εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στις αρχαίες Κλεωνές. Μόνο για ιπτάμενους δικέφαλους δράκους και για πράσινα άλογα δεν μίλησαν.
Όλες λοιπόν αυτές οι ανυπόστατες και αστήρικτες καταγγελίες για μια ακόμη φορά προεβλήθησαν αβασάνιστα από το υπέρτατο βήμα του “κιτρινισμού”, από τον ναό του ψεύδους, της λασπολογίας και της ανεστραμμένης πραγματικότητας που ονομάζεται “Ethnos.gr”.
Εδώ όμως τα πράγματα πλέον σοβαρεύουν και ξεπερνούν τα όρια της φαυλότητος και της ηλιθιότητας, λόγω του ότι οι ανώνυμοι αυτοί μάρτυρες κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, ότι είχε στοχοποιήσει τον Παύλο Φύσσα εν γνώσει του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη, έχοντας μάλιστα και την έγκριση τους για να τον “φάνε”.
Μέχρι εδώ οι μυθοπλασίες και οι ψυχωτικές φαντασιώσεις τους όσον αφορά τα όσα προαναφέραμε μόνο γέλωτες και έντονη θυμηδία δημιουργούσαν, όμως οι ανήθικες, αναίσχυντες, αποκρουστικές και προπάντων ψευδείς καταγγελίες οι οποίες για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται ασύστολα και για ψηφοθηρική υπεραξία να προβάλουν την τραγική δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε λογικά και ελευθέρως σκεπτόμενο άνθρωπο. Άραγε σε ποιό βαθμό διαφθοράς και πνευματικής σήψης βρίσκονται οι σκοτεινοί εγκέφαλοι που δημιούργησαν την νεα σκευωρία εμφανίζοντας ως δυο νέους μάρτυρες καταιγιστικών αποκαλύψεων, τα απόλυτα πειθήνια φερέφωνα τους;
Ευτυχώς όμως που με απελπιστικά απλά επιχειρήματα καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί και οι κατηγορίες τους όσον αφορά τον προσχεδιασμένο χαρακτήρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Στην παγκόσμια λοιπόν ιστορία, όποτε ένας πολιτικός χώρος προέβαινε στην δολοφονία ενός ιδεολογικού του αντίπαλου, το έκανε μόνο εάν είχε να αποκομίσει ένα τεράστιο όφελος. Και φυσικά προχωρούσε στην αποτρόπαια πράξη με απόλυτη μυστικότητα.
Στην περίπτωση της δολοφονίας του άτυχου Παύλου, η αστική δημοκρατία εκτός από την απόδοση συλλογικής ευθύνης στο Κίνημα μας, προσπαθεί πλέον και μέσω ψευδομαρτύρων να αποδείξει ότι ο Ηγέτης καθώς και διάφορα ανώτερα στελέχη, όχι μόνο τελούσαν εν γνώσει του τι μέλλει γενέσθαι, αλλά έδωσαν και την εντολή.
Εδώ όμως θα κάνουμε μια σύντομη ανάλυση, προκειμένου ν’ αποδείξουμε ότι το επιχείρημα είναι εντελώς ανυπόστατο.
Πάντα αναλύοντας μια πράξη θέτουμε δυο ερωτήματα.
Σε τι εξυπηρετεί αυτή η πράξη και ποιος ωφελείται από αυτή.
Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που συνέβη, όταν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις μας εμφάνιζαν με ποσοστό άνω του 15% και όταν ο Συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης, ήταν από τους πλέον επικρατέστερους υποψηφίους του Δήμου Αθηναίων, συγκεκριμένα το φαβορί των Δημοτικών εκλογών, η τέλεση μιας δολοφονικής πράξης εις βάρος ενός νέου ανθρώπου, θα ήταν για το Κίνημα μας μια πολιτική αυτοκτονία.
Όχι μόνο δεν θα είχε το παραμικρό όφελος, αλλά θα επέφερε και τον όλεθρο δίνοντας την μοναδική ευκαιρία στα εκτελούντα διατεταγμένη  υπηρεσία ΜΜΕ να εξαπολύσουν εναντίον μας έναν οχετό λάσπης και συκοφαντίας, όπως και έγινε και στην ξενόδουλη κυβέρνηση να εξαπολύσει εναντίον μας ενασυστηματικό ποινικό πογκρόμ, όπως και αυτό έγινε.
Επιπλέον μπορεί να είναι κάποιος τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι σε περίπτωση που η ηγεσία ενός πολιτικού χώρου, αποφάσιζε την δολοφονία κάποιου, το γεγονός θα συζητείτο από στόμα σε στόμα μεταξύ των μελών της,  δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε “μετανοημένο” ανώνυμο μάρτυρα να καταγγείλει πρόσωπα και εμπλεκόμενους;
 αλλά, εδώ τα πράγματα είναι απλά. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πρώτα δολίως αποδόθηκε από την πολιτική ηγεσία της Χώρας ως συλλογική πολιτική ευθύνη ενός ιδεολογικού χώρου και τώρα εμφανίζονται οι ψευδομάρτυρες για να επιβεβαιώσουν το πόρισμα του Αρείου Πάγου που στηρίχθηκε σε αποκόμματα εφημερίδων. Ποιοί ωφελήθηκαν; Έχουμε ήδη απαντήσει. Η αστική δημοκρατία συνεχίζοντας τις συνειδητές προσπάθειες της ως προς την υλοποίηση των εντολών που έλαβε από τους διεθνείς ανθελληνικούς κύκλους και που αφορούν τον αφανισμό του Εθνικιστικού Κινήματος, εν όψει του επερχόμενου νομικού φιάσκου σύμφωνα πάντα με τις γνώμες Ελλήνων και ξένων ποινικολόγων, προσπαθεί να στηρίξει με νέα χαλκευμένα στοιχεία και ανώνυμες καταγγελίες τυχοδιωκτών και εμμίσθων ψευδομαρτύρων, την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μια δίωξη που στήθηκε με προχειρότητα και επιπολαιότητα, ελλείψει σημαντικών αποδεικτικών στοιχείων.
Ο πανικός είναι τόσο μεγάλος, που τώρα πλέον προσπαθεί να αποδώσει ως ηθική αυτουργία σε συγκεκριμένα πρόσωπα, την συλλογική ευθύνη που αδίκως είχε αρχής εξ αρχής, προβάλλει και καταλογίσει στο Εθνικιστικό Κίνημα, όσον αφορά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Αλλά και αυτή η σκευωρία θα καταπέσει και οι κατηγορίες των άθλιων ψευδομαρτύρων θα καταρριφθούν από μόνες τους.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι σκέψεις μας συντροφεύουν τους φυλακισμένους Συναγωνιστές μας και αντλούμε σθένος, από το σθένος τους. Δεν υποχωρούμε, δεν λιποψυχούμε, αλλά ενωμένοι ως Χαλύβδινη Πυγμή, βαδίζουμε στην ατραπό της αρετής που είναι δύσβατη και στρωμένη με κοφτερές πέτρες και αγκάθια. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η αλήθεια θα λάμψει, η αλήθεια που συνειδητά, ανθέλληνες, δοσίλογοι και ριψάσπιδες, προσπαθούν μάταια να στραγγαλίσουν.
Η Νίκη είναι δική μας!!!
 Avatar_4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ