Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Info Post


Ναι αγαπητέ μου, μιλάμε για το ποιοι διοικούν την ανθρωπότητα και το πώς και εφόσον την διοικούν μόνον οι εβραίοι Σιωνισταί και ουδείς άλλος μόνον γι’ αυτούς θα μιλάμε, αν αλλάξουμε θέμα και μιλήσουμε για τους καλύτερους ποιμένες προβάτων και αιγών τότε θα μιλάμε για τους βοσκούς του Ολύμπου.. γιατί θέλετε να σταματήσετε την συζήτησιν περί εβραίων, τι σας ενοχλεί; 
Μήπως τρώτε ψωμί από αυτούς και περιμένετε να σας ανεβάσουν στα ψηλά μπαλκόνια και γι’ αυτό δεν θέλετε να μάθουν οι συνάνθρωποί σας ποιοι και πως διοικούν την ανθρωπότητα;

Και επειδή είναι πολλοί οι οργανωμένοι στις πολυάριθμες ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ και άλλες ωργανώσεις, όλο και κάποιος θα βρεθή στην παρέα σας διά να διακόψη την συζήτησιν περί εβραίων και επειδή οι απλοί άνθρωποι το θεωρούν αγένεια να συνεχίσουν, αλλάζουν θέμα στην συζήτησιν των και έτσι μένουν κρυφοί οι τρόποι δράσεως, οι μέθοδοι, και οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ και έτσι υπέταξαν την ανθρωπότητα.

Και έρχεται ο αρχιραββίνος των Marcus Ravage να υπερηφανεύεται ότι αυτοί μας διοικούν απόλυτα και μας ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ, διότι είμαστε δειλοί, άτολμοι και βλάκες και επιπόλαιοι, ΟΧΙ αγαπητέ αρχιραββίνε είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι με καλωσύνη και ανθρωπιά στην ψυχή μας και πιστεύουμε δυστυχώς ότι και εσείς είστε άνθρωποι και σας φερόμαστε ανθρώπινα, γεγονός που εσείς εκμεταλλεύσθε ως Ύαινες και μας καταβροχθίζετε απάνθρωπα.

Έχετε δε επιστρατεύσει στις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ σας τους τεμπέληδες και φιλόδοξους ΑΛΗΤΕΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ που σας υπηρετούν τυφλά και κρατούν τους λαούς απληροφόρητους και έτσι επιτύχατε του σκοπού σας.

Γι’ αυτό αγαπητοί μου συνάνθρωποι όχι μόνον να μην διακόπτετε την συζήτησιν περί ΕΒΡΑΙΩΝ όταν επεμβαίνει κάποιος μεγαλοσχήμων και με στόμφο δηλώνει: « Όλο για εβραίους θα μιλάμε;» ή κάποια άλλη δήλωσιν προσπαθεί να αλλάξη την συζήτησιν, αλλά να επιμένετε πιο ΕΝΤΟΝΑ και να διαφωτίζετε τους παρισταμένους, ποιοι και με ποιους ΔΟΥΛΟΥΣ-ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ διοικούν την ανθρωπότητα.

Αλλά για να το πετύχετε αυτό πρέπει πρώτα εσείς να είσθε καλά μελετημένος επί του θέματος και να μην σκέπτεσθε ΠΟΝΗΡΑ, (δηλαδή) ας σταματήσω μην εκτεθώ μην τυχόν τον χρειασθώ στο μέλλον να με βοηθήση κάπου ή μην με κυνηγήση με την οργάνωσίν του, και όχι απλώς να σταματάτε την συζήτησιν περί εβραίων αλλά να αρχίζετε και να τους επαινείτε επί πλέον διά να γράψετε καλήν μαρτυρίαν στην ΨΥΧΗ του ΣΚΩΛΗΚΟΣ!.....

Χωρίς να γνωρίζετε ότι οι σκώληκες δεν έχουν ανθρωπιά και σιγά-σιγά θα σε φάη ο ΣΚΩΛΗΞ που κολακεύεις σήμερα….

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ!.. 

  ΕΒΡΑΙΟΣ εις τις αποφάσεις του και τις ενέργειές του Είναι Πάντα Εβραίος, όπου κι αν εγεννήθη, όποιο ΟΝΟΜΑ κι αν φέρει, όσο ανθρωπιστής και καλός αν παρουσιάζεται, όσες ευεργεσίες και αν έκανε και όποια άλλη ΘΡΗΣΚΕΙΑ και αν ακολουθή επίσημα, εις το (είναι του) –διότι ψυχή δεν έχει) έχει πάντα την ΒΙΒΛΟΝ, την προσευχήν του KOL NIDREY και το Ταλμούδ και ενεργεί πάντοτε βάσει των οδηγιών του ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ και μόνον!.....

Και κυρίως μετά τον Χίτλερ που είναι ΕΒΡΑΙΟΣ, και που είναι βέβαιος ότι θα τον πατήση αυτοκίνητο αν παρασπονδίσει. Ο ΧΙΤΛΕΡ με την βάναυσον και απάνθρωπον συμπεριφορά του κατά των ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ συσπείρωσε και επειθάρχησε τόσο δυνατά τους Εβραίους που σε λίγα σχετικώς χρόνια κατέκτησαν κοσμοκράτορες.

Ο ΧΙΤΛΕΡ κατ’ εμέ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!>……. 
Καλά, δεν υπάρχουν και καλοί εβραίοι, είναι όλοι τους απάνθρωποι και εγκληματίες;

Βεβαίως και υπάρχουν καλοί εβραίοι, αλλά αυτοί οι καλοί είναι αυτοί που ζουν φτωχοι βιοπαλαισταί παραμελημένοι στις φτωχογειτονιές και διαδηλώνουν και στο Τελ Αβίβ κατά των κρατούντων και σε μία διαδήλωση αρχές Ιουλίου 2012 ένας αυτοπυρπολήθηκε με βενζίνη, μπρος στα μάτια πολλών χιλιάδων διαδηλωτών και των αρχών.

Είναι αυτοί στους οποίους απευθύνεται ο εβραίος συγγραφέας Ισραήλ Ζαχάκ στο βιβλίο του « Εβραϊκή Θρησκεία Εβραϊκή Ιστορία» και τους τονίζει ότι τους ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ και αν δεν απαλλαγούν απ’ αυτούς μια μέρα θα τους καταστρέψουν οι ΛΑΟΙ που τους αδικούν .

Αποδελτοποίηση Διαγγελέας
Γεώργιος Γ. Αϋφαντής
Βιβλίο
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.. 


Το παρόν πόνημα θα αποτελέση τον οδηγό-φάρο όλων των ανθρώπων, δια την έξοδόν των από το σκοτεινό και δύσοσμο τούνελ της σήψεως και του αργού θανάτου της ανθρωπότητος, που τους έχει ρίξει το αδηφάγον κεφάλαιον.
Μια από τις βασικές μεθόδους που χρησιμοποίησε το κεφάλαιον δια να κυριάρχηση επί της ανθρωπότητος ήτο η ΑΠΑΤΗ.
Εις το παρόν πόνημα αναπτύσσονται, με λεπτομέρειες και ιστορικά γεγονότα, όλες οι μεγάλες απάτες, που χρησιμοποίησαν οι εξουσιασταί, δια να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους, ως και τα ονόματα και οι θέσεις των ανθρώπων, που τους βοήθησαν στις επιδιώξεις των.
ΣΩΤΗΡΙΑ, Η ΓΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Το παρόν θέτει σταθερές βάσεις για την ανάτασιν της ανθρωπότητος και την ευημερίαν όλων των ανθρώπων της γης αρκεί μόνον να το κατανοήσουν οι άνθρωποι και να αποφασίσουν να εγκαταλείψουν τις προσωρινές και ψεύτικες απολαύσεις της ύλης, που τους προσφέρουν οι χρηματάνθρωποι και να αγωνισθούν δια την ελευθερίαν των και τα ανώτερα φυσικά ιδανικά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) 

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΜΑΣΩΝΙΑ
ΠΟΙΟΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ:
Κομμουνισμός-Σοσιαλισμός
Κοινοβουλευτισμός
Ευρωπαϊκή Ένωσις
Επαναστάσεις. Eπανάστασις Λιβύης, Συρίας
Οι Σιωνισταί Διοικούν όλες τις θρησκείες
ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΗΤΑΙ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΕΠ-ΕΛΛΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ