Breaking News
Loading...

Translate

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Info Post


alt


Οτι ρόλο παίζει στην Γερμανία το εβραιοκρατούμενο κόμμα DIE LINKE (Η Αριστερά) παίζει στην Ελλάδα το ΣΥΡΙΖΑ. Και τα δύο κόμματα έχουν γίνει, για να κατηγορούν το NPD στην Γερμανία και την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα σαν ναζιστικούς μπαμπούλες, που απειλούν την Δημοκρατία των Περιούσιων. Και για να υποστηρίζουν μετα μανίας τα διαφόρα κινήματα δήθεν αριστερών ή αναρχικών για την δημιουργία πόλωσης, συμπλεκόμενα με τα δεξιά αυτά κόμματα όποτε και όπου αυτά εμφανιστούν.
Συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο αδελφών κομμάτων, DIE LINKE και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι γερμανοί πολιτικοί του κόμματος DIE LINKE, όπως 
ο Gregor Gysi, αρχισυμβουλάτορας του Τσίπρα και πολλοί γερμανοί  altδημοσιογράφοι και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών όπως η Heike Schrader (φωτογραφία αριστερά), ανταποκρίτρια στην Ελλάδα των προσκειμένων στο Αριστερό Κόμμα (DIE LINKE) μέσων όπως Telepolis και Junge Welt, που περνάει τις προπαγανδες της που παραπλανούν την ελληνική νεολαία μεσω των υποπρακτορείων της CIA, Indymedia και Facebook.
Να σημειώσω επίσης, ότι η Heike Schrader αντικατέστησε στην Ελλάδα τον τρομοκρατη της τρομοκρατικής οργάνωσης RAF, τον Rolf Pohle όταν αυτός πέθανε. Η Heike Schrader λειτουργούσε επίσης στην Ελλάδα σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ των τρομοκρατικών οργανώσεων των Εξαρχείων και ειδικότερα της 17Ν και των διαφόρων μυστικών υπηρεσιών για τις οποίες εργάζονταν - και εργάζεται, "συνόδευε" δε τον Σάββα Ξηρό, το βιβλίο του οποίου "Σάββας Ξηρός -
Η Μέρα Εκείνη 1560 ώρες στην εντατική Μια μαρτυρία για το δικό μας Γουαντάναμο [Alicia Romero 2006]" μετάφρασε στα γερμανικά και αμέσως μετα έκανε στην Γερμανία περιοδίες παρουσιάζοντάς το, με την βοήθεια της Ulla Jelpke, βουλευτίνας του κόμματος DIE LINKE και άγριας κυνηγού των κάθε λογής Νεοναζί. Πολλοί απο τούς οποίους στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο στην φαντασία των μυστικών υπηρεσιών, των πολιτικών και των Μαζικών Μέσων. Αυτά εν ολίγοις.

Και τωρα το άρθρο

Der NSU-Mummenschanz - Das Mδrchen vom braunen Terror

Το μασκαραλικι του NSU - Το παραμύθι της καφετί τρομοκρατίας


Ο Jόrgen Elsδsser σε συνομιλία με τον Michael Vogt για το ωφέλιμο φάντασμα μιας "ναζιστικής φατρίας στρατού" και η εργαλειοποίηση του θέματος στην συγχρονη γερμανική ιστορία.
(το βίντεο μέσω της ιστοσελίδας http://www.alpenparlament.tv/video/nsu-das-marchen-vom-braunen-terror/)
 Μετάφραση απο τα γερμανικά: Εμμανουήλ Σαρίδης
 
Στην αρχή η συζήτηση ήταν για τις "δολοφονίες του γύρου/του ντοννερ", μετα για την "Εθνικο-Σοσιαλιστική Παρανομία. Και οι δύο όροι υποβαθμίζουν το πρόβλημα. Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα: Δέκα άνθρωποι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ. Ήταν η πιο φρικιαστική σειρά δολοφονιών στη Γερμανία μετά το 1945. Και όμως η ποινική δίωξη εστιαζεται σε μια μικρή ομάδα ακροδεξιών - και υποβαθμίζει το ρόλο των πρακτόρων.
 
Όμως ενώ οι προηγούμενες δολοφονίες - John F. Kennedy, Siegfried Buback, Uwe Barschel - καθώς και το λεγόμενο χτύπημα της 11. Σεπτεμβρίου 2001 αποκαλύφθηκαν στα γρήγορα και σχετικά εύκολα, η παρούσα υπόθεση είναι ορθάνοιχτη: Στο διαμέρισμα του νεοναζιστικού τρίο στο Zwickau  βρέθηκαν "πραγματικά ψεύτικο" χαρτιά Alias (επικαλουμένων Χ) που μπορούν να χορηγηθούν μόνο από επίσημες αρχές. Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών απο την Έσσης ("ο μικρός Adolf") βρισκόταν τουλάχιστον σε μια δολοφονία στον τόπο του εγκλήματος και σε άλλες πέντε περιπτώσεις κοντα στον τόπο των δολοφονιών. Τέλος, υπάρχει ένα πρωτόκολλο παρατηρητών της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ DIA, σύμφωνα με το οποίο τουλάχιστον ένας άνθρωπος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών βρισκόταν κοντα στο μέλος που αντηλλάγησαν οι πυροβολισμοί, κατα τους οποίους το 2007 στο Heilbronn έπεσε θύμα μια αστυνομικίνα.
 
Το ότι η εκδοχή των αρχών για τα εγκλήματα δεν είναι σωστή, είναι προφανές: το "μαγικό Ceska" (το πιστόλι) των περιβόητων "δολοφονιών του γύρου/ντόννερ", θα παίξει μια μέρα στα βιβλία της ιστορίας έναν ανάλογο ρόλο με την "μαγική σφαίρα" που δολοφόνησε τον John F. Kennedy. Τα βίντεο όπου οι Ναζί του NSU (Nationalsozialistischer Untergrund, βλέπε και στο http://de.wikipedia.org/wiki/NSU-Morde) ομολόγησαν τα εγκλήματα που διέπραξαν και βρέθηκε δήθεν άθικτο στα ερείπια της πυρπολημένης γιάφκας των μελών του NSU στο Zwickau NSU, θυμίζουν στο αλεξίφλογος διαβατήριο ενός από τους εικαζομένους Hijacker της 9/11 στα λιωμένα θεμέλια των δίδυμων πύργων. Και η διπλή αυτοκτονία του Uwe Bφhnhardt και του Uwe Mundlos είναι τόσο απίθανο, όσο και η αυτοκτονία του Jόrgen Mφllemann.
 
Πόσες αποδείξεις χρειάζονται ακόμη; Γιατί να θεωρείται ο κάθε δεξιός νταής σαν συνεργάτης της τρομοκρατίας - αλλά  ο "Μικρός Adolf",όπως είναι το παρατσούκλι του πράκτορα των κυβερνητικών υπηρεσιών, να εξακολουθεί να παραμένει όχι μόνο ελευθερος, αλλά και να εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία; Γιατί δεν εκδίδει η Τουρκία τον Mevlόt Kar, άνθρωπο της CIA, ο οποίος ήταν επίσης στο σημείο της δολοφονίας στο Heilbronn; Ποιος μας θέλει να βλέπουμε τον κίνδυνο για τη δημοκρατία αποκλειστικά και μόνο στο ανίσχυρ κόμμα NPD (στην Ελλάδα Χρυσή Αυγή, Εμμανουήλ Σαρίδης) - και όχι στις πανίσχυρες μυστικές υπηρεσίες; Δεδομένης της συμβίωσης μεταξύ τρομοκρατών και πρακτόρων δεν εκπλήτει καθόλου, ότι οι παλιες αριστερές θεωρίες όπως αυτή για το "φασιστικό κράτος" γνωρίζουν σήμερα μια τέτοια άνθηση. Ωστόσο η προσέγγιση αυτή είναι πολύ στενή. Διότι αγνοεί, ότι οι μυστικές υπηρεσίες υποστηρίζουν, οπλίζουν και κατευθύνους όχι μόνο δεξιούς, αλλά και αριστερούς "μαχητές" που δρούν υπογείως. Αυτό γίνεται σαφές απο το γεγονός της δόμησης της ομάδας Bader-Meinhof και σαφέστερο απο την δολοφονία του Άλντο Μόρο από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες και την RAF καθώς και απο τις δολοφονικές επιυέσεις των τρομοκρατών της τρίτης γενιάς (στην Ελλάδα 17. Οκτώβρη, Πυρήνες της φωτιάς κ.λπ., Εμμανουήλ Σαρίδης).
 
Γιατί όμως πρέπει κυβερνητικοί πράκτορες να βοηθάνε δολοφονούντες εχθρούς του κράτους, είτε αυτοί προέρχονται από τα αριστερά είτε από τα δεξιά; Η απλούστερη εξήγηση είναι: Επειδή έτσι βοηθούνε, ώστε ολόκληρη η Αριστερό ή ολόκληρη η Δεξια να εμφανίσθουν σαν αναξιόπιστοι. Οι εμπρηστές της RAF έκανε όλες τις κομμουνιστικές ομάδες αναξιόπιστες, η μετέπειτα NSU γίνεται σήμερα αναξιόπιστη σε όλα τα ιδεολογικά ρεύματα. Το ότι η εστίαση έχει μετατοπιστεί, αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών: Στη δεκαετία του εβδομήντα ο αντιαμερικανισμός προέρχονταν από τα αριστερά, ενώ η Δεξιά ήταν το δεξί χέρι του ΝΑΤΟ. Σήμερα, η Αριστερά, όπως κατα το Wikileaks είπε ο Gregor GYSI στον πρέσβη των ΗΠΑ, έχει με τις ΗΠΑ μόνο ένα πρόβλημα, το Αφγανιστάν, και αυτό θα το ξεπεράσει σύντομα. Για την Συρίας και το Ιράν όμως καταχωρεί τις διαμαρτυρίες της, σαν υπάκουο παιδί, στο πρωτόκολλο, ενώ η Δεξιά διαμαρτύρεται για τον πόλεμο ακόμη και στο δρόμο. Το ότι οι νεοναζί στο θέμα αυτό δίνουν τον τόνο, ενώ οι καλοί πατριώτες μένουν με αποτροπιασμό στο σπίτι, οφείλεται επίσης και στο ότι ανάμεσα σ' αυτούς τους Radikalinskis υπάρχουν και αρκετοί άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών, που ενθαρρύνουν αυτούς τους παράφρονες.

Το άρθρο αυτό δημοσίευθηκε με τον τίτλο
Der NSU-Mummenschanz - Das Mδrchen vom braunen Terror
Το μασκαραλικι του NSU - Το παραμύθι της καφετί τρομοκρατίας
στα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ