Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Info Post

ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΡΟΥ ΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ GAY PRIDES!

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

ΠΟΥΣΤΟ-ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι πούστηδες (πούστης λέγεται στα Ελληνικά όχι gay. Σταματήστε πια αυτή την ξενομανία). . 
Πάνω από όλα ανθρώπινο δικαίωμα είναι να μη με ενοχλεί από πλευράς αισθητικής ο πούστης που διαδηλώνει ξέκωλος ή με καρότα για να μου δείξει πως είναι υπερήφανος που είναι πούστης. 
Βασικά χέστηκα τι είναι αλλά όχι να μου χαλάει και την αισθητική στην πόλη μου.  
Όποιος είναι ή θέλει να είναι πούστης, να πάει με καρότα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ να εκδηλώσει την υπερηφάνεια του, όχι στους κοινόχρηστους δρόμους όπου κανείς άλλος δεν συγκεντρώνεται για να δηλώνει υπερήφανος που είναι σεξουαλικά νορμάλ άνθρωπος και όχι καροτοεισπράκτορας. 
Δεν χρωστάμε σε τίποτα να εξηγούμε στα παιδιά μας τις ανωμαλίες των καροτοσυριζαίων και των τραγωδιών της Φύσεως, ούτε έχουμε τη διάθεση να τους εξηγούμε γιατί χώνουν καρότα στον κώλο τους και δεν τα τρώνε κανονικά σαν άνθρωποι που έχουν και πολλές θαυματουργές για την υγεία βιταμίνες όπως η Βήτα Καροτίνη. 
Μόνο εκεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να είναι καλοδεχούμενοι οι καροτοεισπράκτορες και οι τραγωδίες της Φύσης και να το καταλάβουν μία και οριστικά. 

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ