Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Info Post

.. επισκέφθηκε τους τραυματίες της Αλ Κάιντα στη Συρία, που περιθάλπει το Ισραήλ... Τώρα κατάλαβες γιατί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-Βαρθολομαίος-Ιερώνυμος θεωρούν δικτάτορα τον Άσαντ κι έχουν συνταχθεί με τους ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους στη Συρία;

Εκλεκτός φίλος και σύντροφος του εθνικού ολετήρα είναι ο νεοναζί σιωνιστής
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Το ναζιστικό κτήνος, ο υπουργός των Εξωτερικών του Ισραήλ, ο εγκληματίας πολέμουAvigdor Lieberman, επισκέφθηκε τους τραυματίες τρομοκράτες της ΑΛ Κάιντα που με την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική ενίσχυση της "πολιτισμένης" δύσης (πρωτοστατεί η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), θέλουν να εκδημοκρατίσουν τη Συρία!
(Israeli television has reported that Israel's Health Minister visited wounded Terrorists from Syria in the Ziv Hospital for the first time)
Ο νεοναζί σιωνιστής Lieberman είχε δηλώσει στη διάρκεια των δολοφονικών βομβαρδισμών στη Γάζα, ότι: "Στη Γάζα χρειάζεται ότι έκαναν στη Χιροσίμα οι ΗΠΑ. Μια ατομική βόμβα"!
Εκτός από εγκληματίας πολέμου είναι και...
συνένοχος με την Big Pharma... εξ' ου κι οι συναντήσεις του με τον Σπυρίδωνα Γεωργιάδη και τα συμφέροντα που κατέστρεψαν το ελληνικό σύστημα υγείας...
Κατανόησες τώρα τι δουλειές έκαναν Λοβέρδος, Γεωργιάδης, Αβραμόπουλος με την TEVA, τον Μόσιαλο και τα γενόσημα, που θα μείωναν το κόστος στην Υγεία;
Φυσικά, με την συμπαράσταση και συνενοχή της λεγόμενης δικαιοσύνης! (όπως την κάρφωσε για τον δουλικό ρόλο της ΚΑΙ ο ΓΓ της κυβέρνησης και την δέχεται σε κάθε ευκαιρία στο πετσί του ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός, μιας κι οι δικαστές αποφάσισαν ότι το Σύνταγμα είναι κουρελόχαρτο μπροστά στα κέρδη των τραπεζιτών, με δικαιολογία ότι τα μνημόνια είναι είναι "εθνικό καθήκον").
Κι οι φίλοι του σιωνιστικού στην πατρίδα μας... ούκ ολίγοι:

Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε πως ανταμείφθηκε για την πίστη του στο σιωνισμό εκείνος ο γραφικός κηπουρός του Γ. Παπανδρέου, που μας τον φόρτωσε κι ως ΥΠΕΞΈνας έλληνας στην κατάλληλη θέση για τη βρώμικη δουλειά της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ