Breaking News
Loading...

Translate

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Info Post

Ξεκίνησε η επανάσταση! Οι πρώτες τουφεκιές του κώλου έπεσαν στη μαρτυρική Μύκονο - ΒΙΝΤΕΟ


Ποιά κρίση; Ποιό μέλλον; Όλα καλά και ανθηρά στην Ελλάδα της λοβοτομής. Όσο η νεολαία δεν ξεσηκώνεται, τόσο χειρότερο για αυτήν.

Πρωτοστάτισσα στους αγώνες για άλλη μια φορά η επαναστατική μαρτυρική Μύκονος όπου οι φοιτητές βαθιά ανήσυχοι για το μέλλον το δικό τους και της πατρίδας τους ξεκίνησαν την επανάσταση ενάντια στις δυνάμεις κατοχής της χώρας και τους εδώ αντιπροσώπους τους.

Αναφέρει συγκεκριμένα το Mykonos livetv:
Λίγο πριν την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου, φοιτητές από διαφορετικές σχολές και πανεπιστήμια της χώρας κάνουν «απόβαση» στην Μύκονο και ξεφαντώνουν όλο το 24ωρο! Την ημέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνιο και ξέφρενο πάρτυ στις παραλίες του νησιού, ενώ το βράδυ βόλτες στα διάσημα Ματογιάννια και clubbing μέχρι τελικής πτώσεως! Τα μάτια των αρρένων ήταν στραμμένα στα κορίτσια που φορούσαν μαγιώ και λικνίζαν ρυθμικά το κορμί τους πάνω στο μπαρ ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την θερμοκρασία. Την ίδια ώρα, τα κοκταίηλ και τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν, όπως και τα μπουγελώματα που έφερναν πιο κοντά φοιτητές και φοιτήτριες, αφού ήταν ένας τρόπος για να τις πλησιάσουν και να τις φλερτάρουν!
Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως και τα μάτια στραμμένα στον εχθρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ