Breaking News
Loading...

Translate

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Info Post
Edge of Tomorrow (2014)

Η ανθρωπότητα είναι σε πόλεμο με εξωγήινους, γνωστούς ως Μίμικς. Ο αντισυνταγματάρχης Μπιλ Κέιτζ δεν έχει δει ούτε μέρα μάχης, από τη στιγμή που υποβιβάστηκε ανεπίσημα κι έπειτα έπεσε σε μάχη αυτοκτονίας. Εκεί σκοτώθηκε, παίρνοντας μαζί του έναν εξωγήινο. Ως εκ θαύματος, ο Κέιτζ ξυπνάει στην αυγή της συγκεκριμένης ημέρας ξανά και ζει πάλι την ίδια δαιμονισμένη εμπειρία, αναγκασμένος να μαχηθεί πάλι και πάλι. Η προσωπική μονομαχία κι επαφή με τον εξωγήινο τον έχει βάλει σε μια χρονική «τρύπα». Αλλά με κάθε ημέρα που περνάει, ο Κέιτζ γίνεται ολοένα και δυνατότερος κι ευφυέστερος κι αποκτάει τη συμπαράσταση της Ρίτα Βρατάσκι, μιας πολεμίστριας των ειδικών δυνάμεων, που έχει εξολοθρεύσει τους περισσότερους εξωγήινους από τον καθένα στη Γη. Και κάθε μέρα μάχης, φέρνει πιο κοντά τους δυο στο μυστικό της ολικής αναχαίτισης των εχθρών.

Aπό τους δημιουργούς του The Bourne Identity και Mr.& Mrs.Smith
Το «Στα Όρια του Αύριο» είναι μια τρανή απόδειξη ότι τα καλοκαιρινά μπλοκ-μπάστερ εξακολουθούν να ζουν και να βασιλεύουν εν έτει 2014. Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Hiroshi Sakurazaka και μεταφερμένη στη μεγάλη οθόνη από τον Doug Liman (σκηνοθέτη του «Χωρίς Ταυτότητα»), η ταινία αφήνει πίσω όλες τις μέχρι τώρα ανησυχίες που έχουμε όταν ακούμε για μεταφορά ιαπωνικού υλικού στον κινηματογράφο και γίνεται μια υπέροχη κινηματογραφική εμπειρία που αξίζει πολλαπλές θεάσεις, μόνο και μόνο για την καθαρή απόλαυση που σου παρέχει.

Μιλάμε λοιπόν για μια σωστή υπερπαραγωγή, γεμάτη υπέρτατα ειδικά εφέ, θαυμάσια πλοκή και ένα υπέρλαμπρο καστ που δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Ο Tom Cruise αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένα χαρισματικός σταρ της έβδομης τέχνης, ενώ η Emily Blunt συνεχίζει να εκπλήσσει πιστοποιώντας ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Αυτοί οι δύο, μαζί με το υπόλοιπο καστ, δημιουργούν μια ομάδα όνειρο που ο σκηνοθέτης Doug Liman χρησιμοποιεί και δημιουργεί μια ταινία κοντά στην τελειότητα. 



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ


flashX.tv - Edge of Tomorrow 2014 TS Xvid re encoded

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ