Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Info Post

αλλοιμονό τους

Τα γεγονότα τρέχουν και σε λίγο δεν θα τα προλαβαίνουμε…
¨Αυτά τους είπα παπά μου κι ενώ εγώ ποτέ δεν θέλω να μιλάω για προφητείες, με ανάγκασαν να τους εξηγήσω ότι τα εξαμίλια που λέει ο Άγιο Κοσμάς είναι τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας.¨
¨Αυτό είναι το θέμα για το οποίο τα τελευταία χρόνια «τρωγόμαστε» με την Τουρκία κι αυτό θα είναι το θέμα για το οποίο θα «πιαστούμε».

¨..μέχρι εκεί θα προχωρήσουν, στα έξι αυτά μίλια και τότε θα τους βρει η μεγάλη συμφορά από τον βορρά, που λένε τα γραφόμενα και δεν θα μείνει τίποτε όρθιο¨

¨..,όταν θα κινηθούν οι Τούρκοι εναντίον μας θα φθάσουν στα έξι μίλια, τότε είναι που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους».

Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους». ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Εορτάζουμε φέτος τον Ιούλιο του 2014  τα 20 χρόνια από την μακαρία κοίμηση του…

Δυο  δεκαετίες συνεχόμενης υποχωρητικότητας…Τυχαίο;;

ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ !!!

Ο βουλευτής Αδάνων του Εθνικιστικού Κόμματος MHP Σειφετίν Γιλμάζ κατάθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και τον καλεί να απαντήσει «τι εμποδίζει την δραστηριοποίηση των τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων πέραν του 25ου Μεσημβρινού;». Η ερώτηση του πήρε διαστάσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ. Τυχαίο;

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Τούρκος βουλευτής. Ζήτησε συγκεκριμένα και συγκριτικά στοιχεία όσον αφορά στην παρουσία του τουρκικού Ναυτικού και της Αεροπορίας δυτικά και ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού το τελευταίο διάστημα, καθόσον, όπως προκύπτει από τα όσα ισχυρίζεται ο Σ. Γιλμάζ, υπάρχει συμφωνία στο εσωτερικό της Άγκυρας για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο. 

Πέντε κανονιοφόρους στο ανατολικό Αιγαίο στέλνει το Πολεμικό Ναυτικό μετά από απόφαση της κυβέρνησης προκειμένου να… αντιμετωπίσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. O στόχος όμως δεν είναι αυτός. Είναι η παρουσία πολεμικών πλοίων ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού σε μία προσπάθεια να αναχαιτισθεί η τουρκική “εισβολή” στο Αιγαίο και το πέρασμα και δυτικά του 25 Μεσημεβρινού.

Μετά την καθαρή πρόθεση των Κούρδων να ανακηρύξουν Κουρδιστάν στο Βόρειο Ιράκ όπως το διευκρίνισε  και  αυτό ο Γέροντας Παίσιος , άρχισαν ¨οι λύκοι της στέπας¨ να περικυκλώνουν την ΕΛΛΑΔΑ μας και να το παίζουν θαλασσινοί πειρατές.

Κύριοι εκεί στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση  οι Πανελλήνιες εξετάσεις τελείωσαν για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, όμως τώρα αρχίζουν για εσάς και τα θέματα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ στα οποία θα διαγωνιστείτε  προβλέπεται να είναι πολύ δύσκολα.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ



Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ