Breaking News
Loading...

Translate

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Info Post

ΕΛΙΑΜΕΠ 3 και ΕΛΛΗΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ…μια οικογενειακή υπόθεση …

lernaia-hydra



Συνέχεια απο ΕΔΩ
Αν νομίζατε ότι ξεμπερδέψατε έτσι εύκολα με αριθμητικά αφιερώματα…είστε μακρυά νυχτωμένοι.
Αν δεν προσεγγιστεί ο καθένας απο τους συμμορίτες με μεγενθυντικό φακό, δεν θα καταλάβετε ποτέ τι σας έστησαν εδώ και χρόνια……
Ας δουμε λοιπόν άλλη μία καθηγήτρια της Παντείου (συμπτωματικά), η οποία διδάσκει υποκειμενικές θεωρίες που στην συνέχεια επιδιώκουν κάποιοι να τις εφαρμόσουν αντικειμενικά και πειραματικά πάνω μας…
Εντελώς τυχαία το μαράζι τους είναι αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν εθνικισμό….
Στην πραγματικότητα εθνικισμός δεν υπάρχει, υπάρχει η ελληνική ταυτότητα.
Για αυτούς όσοι είναι πρώτα Έλληνες….είναι εθνικιστές… (απλά διότι όποιος είναι πρώτα έλληνας, δεν υπάρχει περιθώριο να είναι τίποτα άλλο…)

Ας δούμε την κυρία που ποιός ξέρει απο ποια γωνιά της επαρχίας είδε φως και μπήκε
kaminis
Αδαμαντία ή Ντία ή Διαμάντω Αναγνώστου,
Η Ντία Αναγνώστου είναι ερευνήτρια στο ΕΛΙΑΜΕΠ και Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Πάντειο Πανεπιστήμιο (από τον Ιανουάριο του 2013).
Τελείωσε το διδακτορικό της το 1999 στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κορνέλ στις ΗΠΑ, με ειδίκευση στη συγκριτική πολιτική και στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Το 1999-2000 ήταν post-doctoral fellow στο Πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πρίνστον, και το 2000-2001 Jean Monnet Fellow στο Robert Schuman Center του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας.
Την περίοδο 2005-2012 ήταν λέκτορας συγκριτικής πολιτικής στο Τμήμα Βαλκανικών και Σλαβικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης, και το 2010-2012 ήταν υπότροφος Marie Curie της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Τμήμα Νομικής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας.
Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι επιστημονική συνεργάτιδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).
Έχει επίσης διδάξει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, και στο Πανεπιστήμιο της Σιένας στην Ιταλία.
Τα ερευνητικά πεδία της είναι η συγκριτική πολιτική με έμφαση την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, μειονότητες και εθνικισμός.
Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται ερευνητικά σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από μία διεπιστημονική προσέγγιση μεταξύ νομικής και πολιτικής επιστήμης.
Το επιστημονικό της έργο έχει δημοσιευτεί σε ξενόγλωσσα βιβλία και σε περιοδικά με κριτές όπως West European Politics, Southeast European Society and Politics, International Journal of Human Rights, European Public Law, και Canadian Journal of Law and Society, μεταξύ άλλων.ΠΗΓΗ
Εντελώς τυχαία η έγκριτος…που αμφιβάλλουμε αν μπορεί να γράψει έκθεση χωρίς υποβολέα είναι σύζυγός του
ΚΑΜΙΝΗ.
Στη συνέχεια διαβάζουμε κάποιες εργασίες της για το ELIAMEP.
Οι Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης (ειδικό τεύχος), (διαβάστε περισσότερα εδώ…)

Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και η Μειονότητα στη Θράκη: Βήματα μπροστά; (διαβάστε περισσότερα εδώ…)

Επίσης, η σύζυγος Καμίνη, έχει συνεργασθεί και συνεργάζεται ακόμη, με το RSCAS  (Κέντρο Ρόμπερτ Σούμαν), το οποίο με τη σειρά του συνεργάζεται με το Global Governance Network,  Μέλος και του Δικτύου Παγκόσμιας Διακυβέρνησης η κυρία Καμίνη, τη στιγμή που εμείς, ανίδεοι για το μέλλον που ήδη μας επέβαλαν οι διάφορες δεξαμενές σκέψης και διαμορφωτές γνώμης, φωνάζουμε όχι στην παγκοσμιοποίηση..   Επίσης ως ειδικός από τη χώρα μας (Anagnostou, Dia: Greece Country Expert).
Και τέλος βιβλιογραφία της, χρησιμοποιείται για την Ελληνική Θράκη με τίτλο, «Changing interests and identities in European border regions: EU policies, ethnic minorities and socio- political transformation in member states and accession countries»  από το Citizens and Governance in a Knowledge-Based Society.
ΠΗΓΗ
Ακολουθεί ένα βίντεο όπου και θα θαυμάσετε την Ντία μέσω έγκριτης παρλαπιπολογίας να θολώνει τα νερά για την μειονότητα της Θράκης…
Πραγματικά θα θαυμάσετε τον απόλυτο τρόπο με τον οποίο η ίδια ως Θεός αποφασίζει τι είναι σωστό και λάθος…
Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν είναι σε θέση να ξεκολήσει τα μάτια της απο το χαρτί….
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ


ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ…διαπιστώνετε και εσείς ότι όσο μιλούσε …δεν έλεγε τίποτε και αυτό το τίποτε το διάβαζε κιόλας…
Υπάρχουν επιστήμονες αληθινοί, όπως γιατροί, χημικοί, γεωπόνοι, κτηνίατροι, που δεν έχουν δουλειά…η κυρία όμως εχρίσθη επιστήμων δια της παρλαπιπολογίας, αμοίβεται αδρά και μοστράρεται και ως Ακαδημαϊκός….και κάνει πολιτική με δικά σας χρήματα μέσα απο το Πανεπιστήμιο
Εδώ με τα προϊόντα των επιλογών της…(είναι φανερό ότι δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε την κρίση της για πολλούς λόγους)
kaminisginaika
Είμαστε αποφασισμένοι να το σπάσουμε σε πολύ μικρά μικρά κομματάκια ώστε μελλοντικά, να μην υπάρξει καμμία αμφιβολία για το ποιοι είναι και το τί κάναν.
Άποψή μας είναι ότι πρόκειται για ΚΟΥΡΑΔΕΣ, συμπλεγματικές λόγω αδυναμιών, η λόγω καταγωγής….που νομίζουν ότι με το σκύψιμο την υποταγή και την υιοθέτηση των ελληνομηδενικών προτύπων, κατακτήσαν το…ΣΙΤΥ.
Άποψή μας είναι ότι απο το να σε ονομάσουν δάσκαλο η καθηγητή, μέχρι του πραγματικά να είσαι είναι τεράστια η απόσταση….Οι συγκεκριμένοι είναι οι μεγαλύτεροι πνευματικοί νάνοι που γνώρισε η ελληνική ιστορία…
Στο επόμενο….θα θαυμάσουμε το πώς το ΕΛΙΑΜΕΠ γίνεται ΠΟΤΑΜΙ και προασπίζει τα δικαιώματα των πούστηδων ενάντια στα παιδάκια που θέλουν να υιοθετήσουν…και πολλά άλλα.
mon
O Jean Monnet στο εξώφυλλο του Time
Πριν ολοκληρώσουμε και επειδή όλα έχουν σύνδεση, θα δείτε ότι και η κυρία συνδέεται με το Marie Curie όπως και κάποια άλλη στρουμφόφατσα, που θα θαυμάσετε στο προηγούμενο αφιέρωμα και που όλως τυχαίως η θεματολογία τους είναι κοινή….Όλοι περιμένουν να πάρουν σειρά στο ψώμισμα και στον παρασιτισμό απο τα κονδύλια των πρακτορικών οργανισμών και φυσικά των φόρων που  όλοι εσεις, πληρώνετε.
Επίσης αναφέρεται στο βιογραφικό της το ίδρυμα  JEAN MONNET, για τον οποίο μας λέει πολλά μα πάρα πολλά ο ΘΕΟΔΟΤΟΣ κλικ ΕΔΩ
Φυσικά
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
paratiritis.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ