Breaking News
Loading...

Translate

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Info Post

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ:

Γράφει ο Αντίοχος.
Ως γνωστόν, πριν από λίγο καιρό είχε διεξαχθεί μια μεγάλη παγκόσμια έρευνα (κατά παραγγελίαν του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ), για τον «αντισημιτισμό» (αντισιωνισμό) και οι Έλληνες ανεδείχθησαν μακράν οι πρώτοι (και καλύτεροι) αντισιωνιστές της Ευρώπης.
Τώρα, σε μια καινούργια μεγάλη παγκόσμια έρευνα (πιθανότατα κατά παραγγελίαν των ιδίων κύκλων), αυτή τη φορά για τον αντιαμερικανισμό, οι Έλληνες διαπρέπουν και πάλι! 
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Pew Research Center, για λογαριασμό της εφημερίδας New York Daily News, και σ’ αυτήν συμμετείχαν 44.000 άτομα από 44 χώρες.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην 6η θέση, καθώς, ποσοστό 63% απάντησε ότι δεν βλέπει θετικά τις ΗΠΑ. Οι πιο αντιαμερικανοί είναι οι Αιγύπτιοι και οι Ιορδανοί με 85% και ακολουθούν οι Τούρκοι με 73% (παρόλα αυτά οι Αμερικανοσιωνιστές τους λατρεύουν…), οι Ρώσσοι με 71% και οι Παλαιστίνιοι με 66%.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν το Πακιστάν με 59%, ο Λίβανος με 57%, η Τυνησία και (έκπληξη πρώτου μεγέθους…) η Γερμανία με 47%.
Στον αντίποδα, οι Φιλιππίνες με ποσοστό 92% έχουν την καλύτερη άποψη για τις ΗΠΑ. Ακολουθούν το Ισραήλ (φυσικά!) με 84%, η Νότια Κορέα με 82%, η Κένυα και το Ελ Σαλβαδόρ με 80%, η Ιταλία με 78%, η Γκάνα με 77%, το Βιετνάμ με 76% (!!!), το Μπαγκλαντές με 76% και οι Τανζανία και Γαλλία με 75%.
Εις ότι αφορά τον ελληνικό λαό, πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ ελπιδοφόρα διαπίστωση… Που δείχνει ότι εμάς τους Έλληνες, δε θα μας βάλει στη μηχανή του κιμά (όπως είπε και ο μακαριστός Χριστόδουλος) η Νέα Τάξη-Παγκοσμιοποίηση. Θα αντισταθούμε –με πρωτοπόρα την Χρυσή Αυγή- στην αλλοτρίωση και έχουμε υγιείς και στέρεες βάσεις για να το παλέψουμε και να νικήσουμε τους παγκόσμιους τυράννους!

- See more at: http://hellasethnikismos.blogspot.gr/2014/07/blog-post_17.html#sthash.7PLovRYc.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ