Breaking News
Loading...

Translate

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Info Post



timthumbΣχόλιο ΛΦ: Το έχουμε τονίσει με δεκάδες ειδήσεις και αναλύσεις, πως από τους πολέμους στην Μέση Ανατολή από τους ισλαμοφασίστες, μόνη κερδισμένη χώρα είναι το Ισραήλ. Διασπώνται αντίπαλα κράτη, κανείς δεν ασχολείται με το Ισραήλ. Κατά τα άλλα, εμείς είμαστε οι γραφικοί επειδή δεν βλέπουμε τα γεγονότα με παρωπίδες. Δηλαδή, τι άλλο θέλετε να σας πει ο ισλαμοφασίστας χαλίφης; 


Ιδεολογικοθεολογικό μάθημα από την ISIS
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
   Με ανακοίνωση στον λογαρισμό της στο twitter η σουνίτικη τρομοκρατική οργάνωση ISIS (Daech το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε) σπεύδει να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα γιατί η ίδια δεν υποστηρίζει ενεργά το δίκιο των παλαιστινίων αδελφών της και δεν κηρύσει τζιχάντ κατά του Ισραήλ. Ενώ έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά πάντων πιστών και απίστων σε Συρία,Ιράκ,Μαγκρέμπ και φιλοδοξεί να καθυποτάξει τον κόσμο σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη του χαλίφη και τους χάρτες που εκδίδει η οργάνωση αφήνει επιδεικτικά στο απυρόβλητο το κράτος που à prioris θα έπρεπε να είναι ο υπ΄ αριθμόν 1 εχθρός της. Η δήλωση είναι η εξής :« Μέσα στο άγιο κοράνι ο Allahδεν μας διέταξε να πολεμήσουμε το Ισραήλ ή τους εβραίους.»
«Ο Allah μέσα στο κοράνι δεν μας ζήτησε να πολεμήσουμε τους εβραίους παρά όταν θα έχουμε εξολοθρεύσει τους αποστάτες και τους υποκριτές » διευκρινίζει στο δελτίο τύπου της η τρομοκρατική οργάνωση.
Η ΙSIS επιχειρηματολογεί θεολογώντας επικαλούμενη στίχους του κορανίου για να δικαιολογήσει την ισχυρή αντίφαση :
timthumb
« όταν oAllahμιλάει για τον πλησιέστερο εχθρό εννοεί τους υποκριτές γιατί αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι από τους μη πιστούς και η απόδειξη είναι ότι ο Abib akrAssidi kπολέμησε πρωταρχικά τους αποστάτες για να απελευθερώσει την AlQods….Την απάντηση επίσης την βρίσκουμε στους Salah Eddine Al Ayoubi και Nouredine Zinkiq που πολέμησαν τους chiaa (σιίτες) σε Αίγυπτο και Συρία πριν να διεξαγάγουν την μάχη στο AlQods κατά των χριστιανών και καθολικών. »
Αυτή η θέση μενιφέστο ουσιαστικά ιεραρχεί τις προταιρεότητες.Πρώτα εξολοθρεύουμε τους σιίτες μετά στρεφόμαστε κατά χριστιανών και στο τέλος καταπιανόμαστε με εβραίους.Η δήλωση αποδίδεται στον εμίρη της οργάνωσης (algerie1.10/07/14 ,radiosabrafm)
dimpenews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ