Breaking News
Loading...

Translate

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Info Post

MH17 : ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ Η ΙΣΡΑΗΛΟ-ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗ ΔΙΑΜΑΧΗ;


3799633


Πορφύρης Δ/ Σταφυλά Π
     To ιστολόγιο strategika51 επισημαίνει κάποιες ηχηρές συμπτώσεις.
Την ημέρα της πτώσης της πτήσης MH17 οι ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούσαν στα περίχωρα του Donetsk.
Δυνάμεις της βρετανικής SAS Special Air Service (SAS) είχαν διεισδύσει και επιχειρούσαν στην περιοχή που ελέγχουν οι ρωσόφωνοι.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή πτήσης της Malaysian Airlines.Συσχετίζεται με την εξαφάνιση της πτήσης MH370 Kuala Lumpur- Πεκίνου. Η αεροπορική αυτή εταιρεία ανήκει σε μια χώρα που δεν αναγνωρίζει το Ισραήλ.
Είναι επίσης η μόνη χώρα όπου η κατοχή ισραηλινών προιόντων αποτελεί ποινικό αδίκημα.
Η Μαλαισία (επίσημη θρησκεία του κράτους το σουνιτικό ισλάμ chaféite) 17 Ιουλίου την ίδια ημέρα της πτώσης του αεροσκάφους απευθύνει με τον πιο επίσημο τρόπο και σε επίπεδο κορυφής δριμύτατο “κατηγορώ” στο Ισραήλ για τη Γάζα.<!more>
boeing
Ανακοινώνει την αποστολή 65 ανδρών στη Γάζα την επόμενη εβδομάδα εκ των οποίων οι περισσότεροι γιατροί και εθελοντές. Ο Datuk Seri Abdul Aziz Rahim, τόνισε ότι θα μεταφέρουν ιατρικό εξοπλισμό στη Γάζα. Θα διαθέσουν ακόμα, 10 άτομα για μιντιακή υποστήριξη.
Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Datuk Seri Najib Razak, εξέφρασε την υποστήριξη της Μαλαισίας στην Παλαιστίνη:
Παρακολουθούμε με αγωνία τις ανελέητες δολοφονίες και αιματοχυσίες που διαπράτονται από το σιωνιστικό καθεστώς κατά των Παλαιστινίων της Γάζας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης στρατιωτικών δυνάμεων που προκαλούν την καταστροφή των οικισμών, των αμάχων, των υποδομών, των σχολείων και φυσικά των τζαμιών. Η Μαλαισία θα συνεχίσει να προάγει κάθε απαραίτητη υποστήριξη στην Παλαιστίνη και στο λαό της στα πλαίσια των δυνάμεων και των ικανότητων μας.”(17/07/14)
Eπίσης να σημειωθεί ότι η Μαλαισία δεν διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ. (israelvalley)
dimpenews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ