Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Info Post


Συνεχίζεται η «πρόοδος» στην Ελλάδα: Όπως σας είχαμε ενημερώσει, με αφορμή την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία οι πολίτες θα περιπολούνται από μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones. Οι πραγματικοί τρομοκράτες όμως είναι αυτοί που πλασάρουν τα συγκεκριμένα κατασκευάσματα ρομποτικής τεχνολογίας στην χώρα μας. Η αρχή είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη

Την δυνατότητα να κάνει περιπολίες και από αέρος θα έχει η ελληνική αστυνομία σύντομα, μιας και είναι στα σκαριά ο εξοπλισμός της με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Να τονίσουμε ότι τα drones ξεκινούν από νάνο-μεγέθη και φτάνουν σε μέγεθος αεροσκάφους. 

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι ήδη σε επαφή με εταιρείες ισραηλινών συμφερόντωνπου ειδικεύονται στην κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών σύμφωνα με την «Καθημερινή», ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του αριθμού και του τύπου των αεροσκαφών που θα επιλεγούν. Για την αγορά τους εξετάζεται και η αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλιών. 

Τα νέα «εργαλεία» διαφημίζεται ότι μπορούν να ενισχύσουν την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, με την εποπτεία των συνόρων, αλλά και τον «πόλεμο» κατά του οργανωμένου εγκλήματος και των τρομοκρατικών ομάδων. Αυτό είναι το τυρί. 

Η φάκα είναι πως τα «αθόρυβα», μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούν να μεταφέρουν εικόνα, ήχο και άλλα δεδομένα (π.χ. εντοπισμό στίγματος κινητών) στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα, εξετάζεται το ζήτημα της επαναλειτουργίας των καμερών ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες είναι ανενεργές. 

Έτσι με δικαιολογία την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση φτιάχνουν και εδώ κοινωνία Μεγάλου Αδελφού. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και σας είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει για τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης με παγκοσμιοποιητική τεχνολογία και αφορμή την… «τρομοκρατία»!Δημιουργείται το πρόβλημα, δίνεται μετά η λύση, η οποία αντιπροσωπεύει τα πραγματικά σχεδία των παγκοσμιοποιητών για κάθε χώρα που εμπλέκονται. 

Πηγή: Πυγμή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ