Breaking News
Loading...

Translate

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Info Post
Συνταγή: 

25_src-http-3a-2f-2fenallaktikidrasi-com-2fwp-content-2fuploads-2f2014-2f07-2fsassy_water
Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού είναι το κλειδί για να χάσετε βάρος, να παραμείνετε ενυδατωμένοι και να αποβάλλετε τους ρύπους από τον οργανισμό σας. Αν όμως προσθέσετε τα σωστά συστατικά, θα του δώσετε γεύση και θα βοηθήσετε το σώμα σας να αποτοξινωθεί. Και τα τρία συστατικά που προτείνονται έχουν πολύ μεγάλα οφέλη για τον οργανισμό μας.
Λεμόνι: Το νερό με λεμόνι αποτελεί ένα ισχυρό αποτοξινωτικό ρόφημα. Ο χυμός λεμονιού βοηθά στην αποβολή των τοξινών και την αλκαλοποίηση του αίματος. Προσθέστε λεπτές φέτες λεμονιού σε μια μεγάλη κανάτα με νερό ή στύψτε φρέσκο χυμό λεμονιού σε ένα ποτήρι. Το λεμόνι βοηθά στην πέψη και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη του λεμονόνερου στην υγεία
Μέντα: Η μέντα προσθέτει μια ελαφριά γλυκιά γεύση χωρίς ζάχαρη, καταπραΰνει το στομάχι και βοηθά την πέψη και το αναπνευστικό σύστημα.
Αγγούρι:Μερικές φέτες αγγουριού στο νερό θα σας προσφέρουν εξαιρετική ενυδάτωση. Επίσης, το αγγούρι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Συστατικά:
3 λίτρα ή 12 ποτήρια νερό
2 λεμόνια
1/2 αγγούρι
10 φύλλα μέντας
Πλύνετε όλα τα υλικά πολύ καλά. Κόψτε σε λεπτές φέτες τα λεμόνια και το αγγούρι. Βάλτε τα λεμόνια, το αγγούρι και τη μέντα σε μια κανάτα. Προσθέστε 3 λίτρα νερό, φυλάξτε το στο ψυγείο και καλή σας απόλαυση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ