Breaking News
Loading...

Translate

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Info Post



HACKERS ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Δ Πορφύρης / Π Σταφυλά
o_977858
Ο Διοικητής του Τάγματος της Ουκρανικής Εθνοφρουράς του Donbass (παραστρατιωτική οργάνωση των φιλοκυβερνητικών), ο περιβόητος τραμπούκος Συμεών Σεμετσένκο σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα εμπλέκεται στο οργανωμένο έγκλημα. Συναυτουργοί του, ο βουλευτής, εραστής και συνήγορος υπεράσπισης της Ιουλίας Τιμοσένκο, Σεργκέι Σλαβένκο καθώς και η Ουκρανή γιατρός Όλγα Βέμπερ που είναι ο σύνδεσμος της ομάδας στη Γερμανία.
jhvjhvjhvjh
Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Οι 3 αυτοί μεγαλοπαράγοντες ενέχονται άμεσα στο σκάνδαλο αφαίρεσης και εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων που προέρχονται όχι μόνο από τους νεκρούς του πολέμου αλλά και από τους τραυματίες. Τον πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης υποστηρίζει ιατρική ομάδα που συνοδεύει το τάγμα της Εθνοφρουράς του Ντονμπάς για την παροχή των ιατρικών φροντίδων.
jjjjjjjjjjjjjjjjj
hggjjjljvvh
φωτογραφία από τα ένδοξα τάγματα θανάτου που διευθύνει ο Σεμεσένκο
οι περιπολίες των νεοναζιστικών παραστρατιωτικών ταγμάτων
οι περιπολίες των νεοναζιστικών παραστρατιωτικών ταγμάτων από το fb του ίδιου
hkhhkhhh
Αναρτησεις Σεμεσένκο


1911778_643728975692672_1356058504_n
ο δικηγόρος και πολιτικός Σεργκέι Βλασένκο φωτο fb
Η φωτογραφία του fb προφίλ του Slavensko είναι ενδεικτική των δημοκρατικών πεποιθήσεων του πολιτκού ανδρός
το high ζευγάρι σε παλαιότερη φωτογραφία
το high ζευγάρι σε παλαιότερη φωτογραφία fb
kjjhhhh
1655495_626884037383267_1381477636_o
η δήθεν υπερπατριώτισσα Ουκρανή γιατρός της Γερμανίας  φωτο προφιλ fb

Τα τρία αυτά σκοτεινά πρόσωπα  έστησαν επιχείρηση “χονδρικής” εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων πάνω στα σπαρασσόμενα κορμιά  και πτώματα του γενοκτονικού πολέμου και των 2 πλευρών.
органы_450
Οι Ηakkers έσπασαν τους κωδικούς του λογαριασμού vk (ρωσικό fb) του δικηγόρου Σεργκέι Σλαβένκο καθώς υπήρχαν σχετικές πληροφορίες από το Φλεβάρη.
Εντόπισαν  τις συνομιλίες των 3 εμπλεκομένων στην ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων. Αποκαλύπτονται οι κυνικές λεπτομέρειες  της αποστολής, των παραγγελιών, των ενδεικτικών τιμών αλλά και της ποιότητας των  ζωτικών οργάνων.
Καταγράφονται οδηγίες για το πως πρέπει να συλληθούν τα όργανα . Προτείνεται η αφαίρεσή τους  από ζώντες τραυματίες, συλληφθέντες ή “εξαφανισθέντες”  λόγω της μεγαλύτερης βιωσιμότητας του μοσχεύματος και της υψηλότερης ποιότητάς του. Χρησιμοποιείται ορολογία και λεξιλόγιο επιχειρηματικής δραστηριότητας και συναλλαγής. 
Bέμπερ:
Εξακολουθείστε τον εφοδιασμό μας και εμείς θα συνεχίσουμε και τις πληρωμές και κάθε απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη για την εξόρυξη ….
Βέμπερ (15/04/14 όταν ξεκινούν οι επιχειρήσεις στο Ντονμπάς):
Η τελευταία παρτίδα ήταν πολύ καλή. Οι πελάτες έμειναν ευχαριστημένοι και έφεραν και καινούριους. Και αν κρίνω και από την επικαιρότητα των ειδήσεων, θα έχουμε και νέο εμπόρευμα…Κάνω λάθος; Ή υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση;
Βλασένκο:
Όχι βέβαια, η πολιτική των  δυτικών εταίρων είναι ακριβώς η δημιουργία των καλών συνθηκών που θα μας επιτρέψουν την καλή ποσότητα  και ποιότητα του   προιόντος. Αλλά και σε κάθε περίπτωση αλλαγής, το πρόγραμμα θα συνεχίσει…
Τα πρόσφατα αποσπάσματα που συμμετέχουν και οι 3 εγκληματίες:
Βέμπερ προς Βλασένκο:
“Σεργκέι, θα εξακολουθήσω να σου δίνω παραγγελία αλλά σε προειδοποιώ. Στο τελευταίο φορτίο τα προιόντα  ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας και αρκετά κομμάτια πήγαν  στα απόβλητα. Γνωρίζεις πολύ καλά  ποιός είναι ο επιτρεπόμενος χρόνος! Ένας πελάτης ήταν δυστυχισμένος. Πρέπει άμεσα να τον αποκαταστήσετε”.
Βλασένκο:
 -Αχ δεν είσαι εδώ για να δείς τι γίνεται… oι συνθήκες είναι όλο και πιο δύσκολες στο πεδίο . Έχουμε  εσωτερικές διχόνοιες. Υπάρχουν κάποιοι που σφετερίζονται το υλικό για δικό τους λογαριασμό.. Ενώ πάλι από εμάς ζητείται η διακριτικότητα για την ασφάλεια….
Βεμπέρ επανέρχεται:
-Ακούστε , για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα των ελαττωματικών προιόντων, ας αρχίσουμε να δουλεύουμε όπως πριν. Να γίνεται η “αποσυρναμολόγηση” όσο είναι ακόμη ζωντανοί . Όσο απελπιστική και αν είναι η κατάσταση, εμείς μπορούμε να έχουμε μια καλή προσβασιμότητα. Γνωρίζω ότι αυτές οι συνθήκες για εσάς είναι χειρότερες αλλά…”
 Ο Βλασένκο αντιδρά σε αυτόν τον όρο λόγω ρητής απαγόρευσης του επικεφαλή των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών Βαλεντίνου Ναλιαβατσένκο.
«Αυτό είναι εκτός συζήτησης, μου το επεσήμανε ο Ναλιαβατσένκο στην τελευταία μας συνομιλία! Ύστερα, ο κίνδυνος διαρροής είναι ακόμα μεγαλύτερος διότι δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά στο τοπικό  προσωπικό   και δεν θέλω με τίποτα να τον ενημερώσουν.
Βέμπερ προς “προμηθευτή” Σεμεσένκο:
-Τότε ψάξτε  για περισσότερα κομμάτια, ώστε να έχετε τη δυνατότητα  να επιλέξετε το καλύτερο
Σεμεσένκο:
- Το  υλικό μας είναι μετρημένο, το ξέρεις ότι δύσκολα αφαιρείται. Υπόσχομαι θα προσπαθήσω…
Βλασένκο:
Προχωρείστε σε νέα “κατάσχεση”.
Βεμπέρ προς Σεμεσένκο:
Απ’ ότι μαθαίνω έχετε όλο και περισσότερες συλλήψεις, αλλά και εξαφανισμένους έτσι δεν είναι;
Σεμεσένκο:
Τις ίδιες πηγές άντλησης έχουμε, απλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, κανείς δεν θα μου αρνηθεί
Σλαβένκο προς  Σεμεσένκο  :
Σε προστάζω να δώσεις ό,τι έχεις.Πρέπει να αποσυρθεί αυτή η παρτίδα , πρέπει τα προιόντα να είναι νέας τεχνολογίας.  Είχαμε μεγάλα προβλήματα με την τελευταία παρτίδα! Τα προϊόντα ήταν  πολύ χαμηλής ποιότητας και οι πελάτες μας είναι δυσαρεστημένοι! Ό,τι κάνετε να το κάνετε γρήγορα! Χρειάζεται επιτάχυνση στη δουλειά. Αν ξεπερνάμε τις 14 ώρες από την στιγμή της αποσυναρμολόγησης των ανταλλακτικών , λαμβάνουμε  μόνο το 30% της συμφωνηθείσας τιμής! Μήπως δεν έχετε  τον κατάλληλο εξοπλισμό; “
Σεμεσένκο:
 Όλα αυτά τα έχω υπόψιν μου Σεργιόζα. Προσπαθήσαμε …αλλά έχουμε και εμείς απώλειες. Την τελευταία φορά χάσαμε 20 παιδιά…
Βλασένκο :
Eργασία, εργασία, εργασία. Μετά καλή χρήση της τεχνολογίας για απομάκρυνση…Πλαισιώστε σωστά την επιχείρηση. Διαφορετικά θα το κάνω μόνος μου…
Για τη διασφάλιση της επικοινωνίας, στις συνομιλίες τους χρησιμοποιούν κωδικούς που παραπέμπουν σε πρακτικές του οργανωμένου εγκλήματος. Χρησιμοποιούν π.χ. την λέξη “αποσυναρμολόγηση” αντί αφαίρεσης, “ανταλλακτικά”αντί οργάνων,  το κρέας αντί πάγκρεας, το “χρόνεια” για το νεφρό, το “ηπατίτιδα” για το συκώτι, ενώ για πνευμόνι το pul  αδένες αναφέρονται ονομαστικά καρδιά επίσης.
  Βέμπερ:
17 από καρδιά,  5 από πνευμόνι, 15 από συκώτι, 30 από πάγκρεας, 50 από νεφρά .
Οι παραγγελίες αυξάνονται, έχεις αρκετούς ανθρώπους;
Θα δουλέψουμε με τους διαθέσιμους πόρους.
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
нацгвардии под Славянском
Τον Μάιο, η λαική πολιτοφυλακή του Σλαβιάνσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυκτερινής περιπολίας στο λόφο Καρατσούν, εντόπισε περίπου 180 πτώματα με τομές στην κοιλιακή χώρα και τα κοιλιακά σπλάχνα έκθετα .
Άλλα 300 άταφα πτώματα βρέθηκαν  κοντά στο Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας επίσης με τις κοιλιές ανοικτές και χωρίς τα εσωτερικά όργανα.
Σοροί που είχαν μόλις ενταφιασθεί σε άλλο νεκροταφείο της ρωσόφωνης περιοχής, συλήθηκαν .
Επίσης, στις αρχές Μαΐου, υπήρξαν αναφορές ότι στο Donbas, εκτός από μισθοφόρους των ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών , εμφανίστηκαν και ξένοι γιατροί με ειδικό εξοπλισμό για τη  συγκομιδή των οργάνων από τους νεκρούς αλλά και  από τους σοβαρά τραυματισμένους στρατιώτες. Στην ίδια περιοχή παρατηρήθηκε μεγάλη πομπή  φορτηγών περισυνέλλεξης νεκρών αλλά και ασθενοφόρων που είχαν αριθμούς κυκλοφορίας του Κιέβου.
Ενδιαφέροντα στοιχεία  προήλθαν και από τα νοσοκομεία, όπου μεταφέρονταν τραυματισμένοι στρατιώτες  του ουκρανικού στρατού και της εθνοφρουράς. Εκεί, νεόφερτοι ειδικοί  χειρουργοί στην πλειοψηφία τους  αλλοδαποί αναλάμβαναν ειδικές θεραπείες. Επιπλέον, πολλοί από τους τραυματίες είχαν αποσταλεί για “θεραπεία” στο Κίεβο και στο Dnepropetrovsk. Σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες  οι ξένοι γιατροί αναφέρουν τα ειδικά χαρακτηριστικά των οργάνων  των υποψήφιων “δωρητών”.
TO ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ
Οι φήμες στους ιατρικούς κύκλους της Γερμανίας οργιάζουν ότι  η αγορά έχει κατακλυσθεί από “δωρεές οργάνων” από την Ουκρανία και ότι έχει μειωθεί το κόστος των μοσχευμάτων.
Την άνοιξη στις ευρωπαϊκές  κλινικές υπήρχε μια τεράστια λίστα αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού, και η τιμή της συναλλαγής ήταν 96.000 δολάρια στη Γερμανία και $ 83,000 στο Ισραήλ. Τώρα  η τιμή  είναι περίπου  20.000 δολάρια.
Τον Ιούνιο, η μεταμόσχευση νεφρού στο Ισραήλ έπεσε στις 34 000  δολάρια και οι εκπρόσωποι των ίδιων των κλινικών μεταμόσχευσης  ειδοποίησαν τους  ασθενείς οι οποίοι  βρίσκονταν σε λίστα αναμονής για 5 ή 7 χρόνια να προσέλθουν για την επέμβαση.
πηγές: tv russia 24/ vesti tv και άλλες…..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ